Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,386
6,036
113
Dostlar ben gibi kaybedenlere bir şey sorucam
Biz niye kazanamıyoruz?
Herkes son dakikada voleyi vuruyor
Hayatımda birkere olsun max win almadım
Birkere olsun almadım
Birkere olsun kazanamadım düzgün bişi
Herkesin iki uç yuksek kazanci var
Ama benim yuksek kazancim yok yuksek yatirimlarim yuksek kayiplarim ve yuksek borclarim var
Yoruldum artik dusunmeye komplo teori kurmaya basliyorum Beinvaan adlı uyeyi kara listeye aldılar asla hicbirsiteden odeme alamiyacak max win alamayacak para yatirsin dursun para kazancam diye parasini kaybetsin dediklerini dusunuyorum
Dün neye girsem elimden gitti neye girsem kupon yaptım tekden yattı rulet oynadım olmadı
Slot oynadım olmadı
Sabah telefonu sattım borcum vardi yarisini borca verip yarisini girdim
Gene ayni dongu
Yoruldum aw bu hayat öyküm gibi olan mesajıda en mantıklı buraya yazabileceğimi düşündüm

Hayattaki şansım neden hep böyle

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Dostlar ben gibi kaybedenlere bir şey sorucam
Biz niye kazanamıyoruz?
Herkes son dakikada voleyi vuruyor
Hayatımda birkere olsun max win almadım
Birkere olsun almadım
Birkere olsun kazanamadım düzgün bişi
Herkesin iki uç yuksek kazanci var
Ama benim yuksek kazancim yok yuksek yatirimlarim yuksek kayiplarim ve yuksek borclarim var
Yoruldum artik dusunmeye komplo teori kurmaya basliyorum Beinvaan adlı uyeyi kara listeye aldılar asla hicbirsiteden odeme alamiyacak max win alamayacak para yatirsin dursun para kazancam diye parasini kaybetsin dediklerini dusunuyorum
Dün neye girsem elimden gitti neye girsem kupon yaptım tekden yattı rulet oynadım olmadı
Slot oynadım olmadı
Sabah telefonu sattım borcum vardi yarisini borca verip yarisini girdim
Gene ayni dongu
Yoruldum aw bu hayat öyküm gibi olan mesajıda en mantıklı buraya yazabileceğimi düşündüm

Hayattaki şansım neden hep böyle
Para kazandığın gün başkasın kaybettiğin gün başkasın bro allah herkesin gönlüne göre versin diyoruz o oluyordur, bi kaç tane konun var yüksek kazançlı benim hatırladığım umarım daha çok kazanırsın osimhen de böyle konuşa konuşa vurdu bak şimdi selam vermiyor önceden dm’den ayrılmazdı

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Hocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcam
Eğer yoksa öle bişey siz bana 1 k atın
Sonuç kupon yok ortada
Eee şindi ne olcak karar ne hakim bey sana soruyom 😂😂
Bu konu