- 31,040
- 22,874
- 113
Para puşta lazım bıze dost lazım @ferdikadıoğlu
Verın lâ adamın parasınıYaww uzatma aqq kendi kendine gelin güvey oldun @Mrlbra dışında kimse sana cevap vermedi
Elmacı güzeli satılmış aga ne oldu 😉Şakşukaaaa
Tamam reıs paran var bahıs alabılıyorsun benım yok alamıyorum sen kazandınElmacı güzeli satılmış aga ne oldu 😉
Neyse konu o değil bilmeden konuşmamak lazım 😉Tamam reıs paran var bahıs alabılıyorsun benım yok alamıyorum sen kazandın
Konu nedir dostumNeyse konu o değil bilmeden konuşmamak lazım 😉
Geride var aga nasıl anlatam bir bakı ver dümenciyi anlarsın sen zaten 😉Konu nedir dostum
Nick şöyle sana kim olduğunu söyleyelimGeride var aga nasıl anlatamam bir bakı ver dümenci anlarsın sen zaten 😉
@CistakCistakBaby dumencı dıyor bu adamaNick şöyle sana kim olduğunu söyleyelim
Para kazandığın gün başkasın kaybettiğin gün başkasın bro allah herkesin gönlüne göre versin diyoruz o oluyordur, bi kaç tane konun var yüksek kazançlı benim hatırladığım umarım daha çok kazanırsın osimhen de böyle konuşa konuşa vurdu bak şimdi selam vermiyor önceden dm’den ayrılmazdıDostlar ben gibi kaybedenlere bir şey sorucam
Biz niye kazanamıyoruz?
Herkes son dakikada voleyi vuruyor
Hayatımda birkere olsun max win almadım
Birkere olsun almadım
Birkere olsun kazanamadım düzgün bişi
Herkesin iki uç yuksek kazanci var
Ama benim yuksek kazancim yok yuksek yatirimlarim yuksek kayiplarim ve yuksek borclarim var
Yoruldum artik dusunmeye komplo teori kurmaya basliyorum Beinvaan adlı uyeyi kara listeye aldılar asla hicbirsiteden odeme alamiyacak max win alamayacak para yatirsin dursun para kazancam diye parasini kaybetsin dediklerini dusunuyorum
Dün neye girsem elimden gitti neye girsem kupon yaptım tekden yattı rulet oynadım olmadı
Slot oynadım olmadı
Sabah telefonu sattım borcum vardi yarisini borca verip yarisini girdim
Gene ayni dongu
Yoruldum aw bu hayat öyküm gibi olan mesajıda en mantıklı buraya yazabileceğimi düşündüm
Hayattaki şansım neden hep böyle
![]()
egahandroNick şöyle sana kim olduğunu söyleyelim
Ne konuda dumenci diyor metin onuda soyle@CistakCistakBaby dumencı dıyor bu adama
Bu konuHocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcam
Eğer yoksa öle bişey siz bana 1 k atın
Sonuç kupon yok ortada
Eee şindi ne olcak karar ne hakim bey sana soruyom 😂😂
Bak Suriye kervanı 😂egahandro
Sabah 50 k bastım demıstı bıtane maça basmadı dedı eğer varsa kupon 5 kısıye 1 k verıcem dedı hayrooNe konuda dumenci diyor metin onuda soyle