- 30,671
- 22,549
- 113
Dıger 4 kısı kım etıket at bakalım çok delıkanlısın yaVerilecekse problem yok roll yapılacak hayır rolü 😉
Dıger 4 kısı kım etıket at bakalım çok delıkanlısın yaVerilecekse problem yok roll yapılacak hayır rolü 😉
yaw bro degistir su resmi seni magician ile karıştırıyorum 🤣 🤣Gerçek parayla oynasam gelmez Fuck Shit
3 kısı daha bul kimlere dagıtcaktın etıketle kıvırmaPara size gelicekti
Ne off luyun hayır rolü var ekmek çıkar belki denk gelirseOff offf
yaw bro degistir su resmi seni magician ile karıştırıyorum 🤣 🤣
Adam geldı kupon var dedı dagıt şu 5x1k gorelım adamlığınıNe off luyun hayır rolü var ekmek çıkar belki denk gelirse
Siz almicakmıydınız paraya aga kim vardı konuda bana cvp yazan3 kısı daha bul kimlere dagıtcaktın etıketle kıvırma
Nerde at abi 5 değil 10 veriyomAdam geldı kupon var dedı dagıt şu 5x1k gorelım adamlığını
@Shellac bu arkadaş para ıstıyor bizden gaspcımıdır nedirSiz almicakmıydınız paraya aga kim vardı konuda bana cvp yazan
@Mrlbra @Blackpearl1903 @Metings1905 sizdiniz
Konunun basında egehamdro vardı bişi yazmadı barriosta bunda bişey yok ekside dedi
Vay be olaya gelsen yaz dedin yazdık yalan varsa bıyır söle yazılanlar konuda@Shellac bu arkadaş para ıstıyor bizden gaspcımıdır nedir
Yeter be kardesım 1k ver 1k ver başka yerde dılenVay be olaya gelsen yaz dedin yazdık yalan varsa bıyır söle yazılanlar konuda
Dilenme değil şuan konuda kaç kişi roll bekliyor alırsak hayıra öncülük edicez millet tetikte bunu bekliyor komple hayır olacak sizin adınıza 😂Yeter be kardesım 1k ver 1k ver başka yerde dılen
Yeni gordum kankam tebrik ederimBorç ödedim bugün 100 k tam zamanında
Oda pansiyonda kalıyo reis senimi görsün 😉Yeni gordum kankam tebrik ederim
Bende bugun telefonu sattim aw onu kaybettim iste note 4 den yaziyorum
İyice kızışmış buralarOda pansiyonda kalıyo reis senimi görsün 😉