Tamam abi benCistak benim bildigim kadariyla guvenilir biri la uzatmaya gerek yok atmak istemeyebilir ama iddiayi sen kazanmis oluyon
Mde cistakla işim yok brnim muhatabım marlbroa metinler 😂
Tamam abi benCistak benim bildigim kadariyla guvenilir biri la uzatmaya gerek yok atmak istemeyebilir ama iddiayi sen kazanmis oluyon
Adam zaten kupon var dıyor bız kazandık alalım 1k @HayrooIddia eden o 5k vericam diyen o kimse kupon yoksa biz vericaz demedi ki
Boş muhabbet🤣Olay ne ?
Dostum yazacak bişey bulamadım ya ben yine sana vereyim hiç verme 😉Iddia eden o 5k vericam diyen o kimse kupon yoksa biz vericaz demedi ki
Çük olimpiyatları. Kimin çükü daha büyük onu yarıştırıyorlar.Olay ne ?
Metin şöyle yapalım banka hareketlerini atalım ben zaten atıyom diyerek atmış sayalım kupon aynı o işe geldi 😂😂Adam zaten kupon var dıyor bız kazandık alalım 1k @Hayroo
Tamam kardeşim en zengin sensin içimizde doğru söylediğim için cevap veremiyor olman normal tamam şimdi 1k mı gönder seni görelim o zaman madem vericam dedin görelim bekliyorumDostum yazacak bişey bulamadım ya ben yine sana vereyim hiç verme 😉
@Mayko78 de katılsın yarışmayaÇük olimpiyatları. Kimin çükü daha büyük onu yarıştırıyorlar.
Dostum boşverelim konuyu kapatalım. Kalp kırmayalım. SeviliyorsunAga el büyütüyom 10 k verecem 2 k dan hadi atın kuponu
La tamam sen verme bencsana yollivwm malbora bak ne cvp yazmışKendi söylemiş kendi cevap vermiş kim dedi tamam diye 🤣🤣
Lan sen kimsin kimi kucumsuyon bak bisiler gözüküyor diye kestim hayırdır seni değil 2 tane daha satın alırım sendenMetin şöyle yapalım banka hareketlerini atalım ben zaten atıyom diyerek atmış sayalım kupon aynı o işe geldi 😂😂
Gönder bekliyorum @Mrlbra nın yazdığı ne beni ne Metin'i nede konuda ki bir başkasını ilgilendiriyorLa tamam sen verme bencsana yollivwm malbora bak ne cvp yazmış
Reis cok uzatıyon atacağın bir kupon onu atamıyon 50 tane görsel atıyon ıvır zıvır tatava yapıon az ötede oyne sen 50 k ile 😂Lan sen kimsin kimi kucumsuyon bak bisiler gözüküyor diye kestim hayırdır seni değil 2 tane daha satın alırım senden
Sen kimsin amk sonunda ağzımi bozdurma uzaklaş banka hareketi atacaknis
Vakifbanki atmayayin oturur 3 gün düşünürsün
Ekli dosyayı görüntüle 755216
Boşver reisLan sen kimsin kimi kucumsuyon bak bisiler gözüküyor diye kestim hayırdır seni değil 2 tane daha satın alırım senden
Sen kimsin amk sonunda ağzımi bozdurma uzaklaş banka hareketi atacaknis
Vakifbanki atmayayin oturur 3 gün düşünürsün
Ekli dosyayı görüntüle 755216