Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Kral ben hiç bir kuponu atmam 5 değil 50 Dağıstanda ben kimseyi inandırmak zorunda değilim
Kazandığımda dm kutusu yanar ödülünü alır.
Ve bundan sonra hiç bir şekilde rolling acmayacagim senin gibi art niyeti olan insanların ben egosunu tatmin edemem
Reis zaten bizim kendi iddamız arkadaşlarda sana güvenerek girdi iddaya adamlar atmazsan kaybedecek 😂

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Neyse agalar hepinize ders olsun bu konu ben 1 k mı beklerim 😂😂

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Burada kimin peşinden gidip güvendiğinizi görün sizi 1 k bana ödemeye mecbur bırakıyor 😂

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Ben olaya hakim degilim yoktum la
Hocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcam
Eğer yoksa öle bişey siz bana 1 k atın
Sonuç kupon yok ortada
Eee şindi ne olcak karar ne hakim bey sana soruyom 😂😂

MadRasCaL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,271
9,177
113
Hocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcam
Sonuç kupon yok ortada
Lan kardeş ben hiç bir rollingde son adıma gelmeden kupon atmam simidede atmam kim ne derse desin her yiğidin bir yoğurt yiysi vardır hadi eyvallah

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Sonuç kupon yok ortada
Cistak benim bildigim kadariyla guvenilir biri la uzatmaya gerek yok atmak istemeyebilir ama iddiayi sen kazanmis oluyon