- 30,266
- 22,243
- 113
Evet evın önünde sehır lâ bura kırsal mı 😀Atm evin önündeydi galiba 🤣
Evet evın önünde sehır lâ bura kırsal mı 😀Atm evin önündeydi galiba 🤣
Tamamda bizim evin önünde de atm var ama misal 5 sokak ilerde ki sokakta yok her sokakta bi atm yok dimi Tr de 🤣🤣 senin ki size yakınmış sonuç olarakEvet evın önünde sehır lâ bura kırsal mı 😀
Aynen yakın sen ara mahallede könhe yerdesın demekkı kanka 😀Tamamda bizim evin önünde de atm var ama misal 5 sokak ilerde ki sokakta yok her sokakta bi atm yok dimi Tr de 🤣🤣 senin ki size yakınmış sonuç olarak
Lan yazdım ya bizim evin önünde de var diye 🤣🤣🤣Aynen yakın sen ara mahallede könhe yerdesın demekkı kanka 😀
Lan maç yattı 2 korner çıkmadı @Mrlbra ıcın oynadım yoksa dede oynardım püüLan yazdım ya bizim evin önünde de var diye 🤣🤣🤣
Bol şans eskı kankamEsenler erok alır
60k ▶ 120 k
🤲🏻🤲🏻
Ula zaten fark koymuş handıkap mı varEsenler erok alır
60k ▶ 120 k
🤲🏻🤲🏻
Bize para kaIm olunca böyle olurLan maç yattı 2 korner çıkmadı @Mrlbra ıcın oynadım yoksa dede oynardım püü
Fark koymasa yazar mısıUla zaten fark koymuş handıkap mı var
Kısmanma kral yazarsan seninde olur 😂😂Fark koymasa yazar mısı
La yok cistak yazmış millet yemiş birde ben yazim dedim 😂😂Fark koymasa yazar mısı
Niye kıskanayım?Kısmanma kral yazarsan seninde olur 😂😂
PTr miBana neden gülücük atmadın eskı kankam
@CistakCistakBaby ne dıyoo bu ya akşam aksamLa yok cistak yazmış millet yemiş birde ben yazim dedim 😂😂
CarmeloPTr mi
Detay ver çabuk detay verEsenler erok alır
60k ▶ 120 k
🤲🏻🤲🏻
Yok o oynuyor öyle yüklüLa yok cistak yazmış millet yemiş birde ben yazim dedim 😂😂
Gırgıra dedim bir cistak degiliz millete yediremeyiz 😂Niye kıskanayım?