- 9,595
- 9,507
- 113
Ama ben forumdan çıkmayan 5k üstü mesajlı orijinal yalakalardan çıkartırım say 2510 mu en az 25 tane tek nefeste sayarım
Ama ben forumdan çıkmayan 5k üstü mesajlı orijinal yalakalardan çıkartırım say 2510 mu en az 25 tane tek nefeste sayarım
Sayarsam 25 gün banlanırımAma ben forumdan çıkmayan 5k üstü mesajlı orijinal yalakalardan çıkartırım say 25
He yabancıya gitmesın derdındelerGittiler bana şey dedi soytarı kendi adamlarını kayıtoypn drdi puahahah
Ne kadar üye varmış forumda 😁 para muhabbeti dönünce herkes uykusundan uyandı vallaGittiler bana şey dedi soytarı kendi adamlarını kayıtoypn drdi puahahah
Harbi lan bu saate böyle üye ne alaka asbsbbsNe kadar üye varmış forumda 😁 para muhabbeti dönünce herkes uykusundan uyandı valla
Sen beni bilemedin, yüreğimi göremedin, kendini bilemedinCeza mısın sen ğuajah
Olum bende ceza gibi okudum mesajı anlamsızcaSen beni bilemedin, yüreğimi göremedin, kendini bilemedin
Yamacıma gelemedin, amacına varamadın, her yeri karaladın
Barışı da yaraladın, acımadan aldın, rüyalara daldın
Çoğu multici ya yoksa imkansız o kadar kişi 😁Harbi lan bu saate böyle üye ne alaka asbsbbs
Umarım başkanın tersıne gelir sabah sabah toplu kıyım yaparHarbi lan bu saate böyle üye ne alaka asbsbbs
Şiir gibi okunmaz zaten buOlum bende ceza gibi okudum mesajı anlamsızca
Çoğu aktif üye değil zatenUmarım başkanın tersıne gelir sabah sabah toplu kıyım yapar
Tamam reis soryyKonu amacını aşmasın reis
Aktif maktif bakmıyor artık o eskidendi. Vurup geçiyorÇoğu aktif üye değil zaten
Üffff erkek10 mesaj daha atıp 31k da bırakıyorum forumu
Hahhahsh@Valenciennes şu 250 yi nasıl 5400 yapıp sufurladın bir daha anlatsana
Birde nasıl sıfırladın spoiler verir miisn