- 22,435
- 23,079
- 113
Kanka siz hiç uyumuyor musunuz aw ne zaman gelsem burdasınjx
Amerikanın oyununa bakKorkma la biziz halk
Kazandık kazandıkEn son etiket atmış offf falan tek gole kalfık diye noldu kazanfı mı anlamadım ğıajah
Ebesinin örekesi attık yuh awAmerikanın oyununa bak
Sanki talimat veriliyor bu puşt bu kuponu oynadı ona göre sonuçlansın diyeEbesinin örekesi attık yuh aw
Bı nasıl bir bedevilik olum bu neAmerikanın oyununa bak
Dıj güçler mi diyorsunSanki talimat veriliyor bu puşt bu kuponu oynadı ona göre sonuçlansın diye
Sen bide İsrail'in oyunlarını görAmerikanın oyununa bak
MihraklarDıj güçler mi diyorsun
Kesin egenin işi bana alınmış herhalde instadan silmiş skjwjdjsDıj güçler mi diyorsun
Regl olabilir mi puahshsh gece ain düzenlemişte olabilir sana karşı vodo büyüsü falan jsjsKesin egenin işi bana alınmış herhalde instadan silmiş skjwjdjs
İnstadan silmek nedir tribe girip kendine bir şeyde yapmadım aqRegl olabilir mi puahshsh gece ain düzenlemişte olabilir sana karşı vodo büyüsü falan jsjs
Regl olan kızları anlayamazsın ki dünkü ola mevzusu dur sbsbİnstadan silmek nedir tribe girip kendine bir şeyde yapmadım aq
Oyyyy o gün geldi çattı mı diyosun sur üflenir az sonraAjajwjwjw
5 milyon spor jackpot haırlı olsun 50k dağıtıö ğuajajOyyyy o gün geldi çattı mı diyosun sur üflenir az sonra
Yok la 5m değilmiş 400k galiba5 milyon spor jackpot haırlı olsun 50k dağıtıö ğuajaj
Amk takır takır gelen bildirim kuponu buraya asınca kesildiEn son etiket atmış offf falan tek gole kalfık diye noldu kazanfı mı anlamadım ğıajah
Ben uyuyordım tek yorum yapan @butragueno idi o kupuna cenabetAmk takır takır gelen bildirim kuponu buraya asınca kesildi
56. Dkdan sonra gol olmadı