- 3,623
- 3,334
- 113
yaptık birşeyler allah affetsin 😅Sorma aga farklı deneme yapmışlar şuan ngu %50 ihtimalde 😉
yaptık birşeyler allah affetsin 😅Sorma aga farklı deneme yapmışlar şuan ngu %50 ihtimalde 😉
MS takım pato mu kazsnır dedinyaptık birşeyler allah affetsin 😅
yessooo, biz 7 nesildir patoluyuz 😌MS takım pato mu kazsnır dedin
Bol şans kankam lanet olsun espirossolaba
Merinim bugun seni orada gormuslerBol şans kankam lanet olsun espirossolaba
Boykot ne durumda dıye baktımMerinim bugun seni orada gormusler
Tekten yatar
Wifi kullanmaya gitmiştir metinim yapmaz asdfdaafMerinim bugun seni orada gormusler
Aynen maksat zarara ugratmak puahhaWifi kullanmaya gitmiştir metinim yapmaz asdfdaaf
La zaten teke kaldık 😂Tekten yatar
Kanka herkes acıyor roll sen neden açmıyorsun sponsoe sana ulasmıyor heraldeAynen maksat zarara ugratmak puahha
Off niye dedin o zman la tutacakta az bastik gibisjnden puahha tutmazsa bu drumda sevinmen lazimLa zaten teke kaldık 😂
Hay sokayım zaten favori on kişi kalmış böyle biter
Ulasti bizim derin işlerimiz var. Bizde deriniz yani bakma senKanka herkes acıyor roll sen neden açmıyorsun sponsoe sana ulasmıyor heralde
Bızım kuponları sadece ölüler görürUlasti bizim derin işlerimiz var. Bizde deriniz yani bakma sen
Ordaki offfu salihe yaptım ya 20 dkda üç maç bilirse üç gün banlatıcam kendimiOff niye dedin o zman la tutacakta az bastik gibisjnden puahha tutmazsa bu drumda sevinmen lazim
5 hane kaç tl oluyorOrdaki offfu salihe yaptım ya 20 dkda üç maç bilirse üç gün banlatıcam kendimi
Bakiyeyi biliyorsun la teklif ettik oynamadın 5 haneli kasam var dedin
6Ordaki offfu salihe yaptım ya 20 dkda üç maç bilirse üç gün banlatıcam kendimi
Bakiyeyi biliyorsun la teklif ettik oynamadın 5 haneli kasam var dedin
Bin tele5 hane kaç tl oluyor