Şahıs değil kalasBabacim kendine saygisi olan adam o şahsa dm atmaz, bu benim son sozumdur
Ege almış yalan mı dio şimdi 😉Babacim kendine saygisi olan adam o şahsa dm atmaz, bu benim son sozumdur
Kankam ne anlatıyosun sen dm atıp spamlamışlardır 20 kere fdskgsdfkgsdklBabacim kendine saygisi olan adam o şahsa dm atmaz, bu benim son sozumdur
AttımEge almış yalan mı dio şimdi 😉
@northe sensin biliyoruöKankam ne anlatıyosun sen dm atıp spamlamışlardır 20 kere fdskgsdfkgsdkl
Kendime de gayet saygım var, adam verirse ne ala vermezse kendi karakteri
Northe benim zaten awk@northe sensin biliyoruö
Bende bunu anlamıyorum iste bu kadar kolay olmamalı yaw, hani bizde yokluk cekiyoruz bizimde borcumuz harcımız varda, insanin bir kırmızı cizgisi olmalıKankam ne anlatıyosun sen dm atıp spamlamışlardır 20 kere fdskgsdfkgsdkl
AhahahahahNorthe benim zaten awk
Yok hepsi gelince 😅Surda almayan 5 kişi varız konuda sadece biz yazıyoz millet dm de tahsilatta suan 😂
Ne çizgisi kanka genelleme yapmıyorum ama öyle bir kitle var ki jöle kıvamına gelmiş karakter falan ağızda dağılıyo kurabiye gibiBende bunu anlamıyorum iste bu kadar kolay olmamalı yaw, hani bizde yokluk cekiyoruz bizimde borcumuz harcımız varda, insanin bir kırmızı cizgisi olmalı
Adam haklı 200 yap 200 aş dan daha mantıklı ya tutarsa 😉Kendime de gayet saygım var, adam verirse ne ala vermezse kendi karakteri
Mantar kurabiye öyle dağılırNe çizgisi kanka genelleme yapmıyorum ama öyle bir kitle var ki jöle kıvamına gelmiş karakter falan ağızda dağılıyo kurabiye gibi
Ananı da al gitDağıtım iptal beyler hayırlı geceleriniz olsun. Bu yorumları okuduktan sonra bir allahina kuluna para çıkmaz benden .
PuahjahahDağıtım iptal beyler hayırlı geceleriniz olsun. Bu yorumları okuduktan sonra bir allahina kuluna para çıkmaz benden .
Çıkartırsan aw senin puştDağıtım iptal beyler hayırlı geceleriniz olsun. Bu yorumları okuduktan sonra bir allahina kuluna para çıkmaz benden .