Gabriel olaseni
Gabriel olaseni
Sen bizim nerede sinyalimizi gördün distin sana sayalimmi forumun harbi sinyalcileriniSana dedık güzel kardeşim
2 gün banlısınSana dedık güzel kardeşim
HeGabriel olaseni
Sokayım parasına dostPara atsa da bu üslupta birisi insan yerine koyulmaz
Sen barros musun yoksa aw sjsjsjGabriel olaseni
2. Veya 3. kişiyim harbiden atacak gibi bakalım, üç gündür 1K toplucam diye katılmadığım roll kalmadı valla şansımı denemem lazımdı 😅Birazdan dm atanlar tam liste yayınlanır 😄
Valla dinlerim dost say bakalımSen bizim nerede sinyalimizi gördün distin sana sayalimmi forumun harbi sinyalcilerini
Atsa da üslup bize uymuyor2. Veya 3. kişiyim harbiden atacak gibi bakalım, üç gündür 1K toplucam diye katılmadığım roll kalmadı valla şansımı denemem lazımdı 😅
Hala umudu var2. Veya 3. kişiyim harbiden atacak gibi bakalım, üç gündür 1K toplucam diye katılmadığım roll kalmadı valla şansımı denemem lazımdı 😅
Yok ama oda ortada yok kalın yazı yazmıyorsa vurmuştur demek 😉Sen barros musun yoksa aw sjsjsj
Fakir umudun ekmeğiHala umudu var
Ben makara geçmiyorum dostum sinyalci falan hoş kelimeler değil makara yapiyorsanda böyle konularda makaraya almam bilesin çünkü ben sana buzaman kadar bu şekilde kelime kullanmadımValla dinlerim dost say bakalım
Topluyor musun topluyor muyuz bu önemliMendrisio atarsa kasayı topluyoruz amk takımı ligin en kısır takımı nasıl atacak bilmiyorum
İlkBu mesajı beğenen ilk 4 kardeşime kandil simidi bir ısırık alınmış
Yapacak bi şey yokHala umudu var
Sen çok çabuk sinirlenip ciddiye alıyorsun. Yapmayız bi daha kusra bakmayasınBen makara geçmiyorum dostum sinyalci falan hoş kelimeler değil makara yapiyorsanda böyle konularda makaraya almam bilesin çünkü ben sana buzaman kadar bu şekilde kelime kullanmadım