- 30,831
- 17,001
- 113
@olaseni95 sitedeki bakiyenin SS sini atabilirmisin cekimin hayal ürünümü degilmi anlayalım
Bu günler geçer reis koca reis bayramda tükkanı açıyorum son 100 saatim falan bok çukurunda 😅Fakir umudun ekmeği
Toplayıp 8300ün üstünü görürsem dm yakarım salih dostTopluyor musun topluyor muyuz bu önemli
100 saat sonra yeni hat bile alırsın awBu günler geçer reis koca reis bayramda tükkanı açıyorum son 100 saatim falan bok çukurunda 😅
@olaseni95 sitedeki bakiyenin SS sini atabilirmisin cekimin hayal ürünümü degilmi anlayalım
Yakarım (şüpheli)Toplayıp 8300ün üstünü görürsem dm yakarım salih dost
Anamda babamda olmayan numaram sende var hainlik yapma100 saat sonra yeni hat bile alırsın aw
PuajajajsAnamda babamda olmayan numaram sende var hainlik yapma
Temiz bir forum istiyorum
Kardeşim çok kötü bir durumdayım Allah sonumuzu hayır etsinDelirdin mi lan
Bu muhabbet ciddiye alınır çünkü ben sana bu şekil muhabbet yapmadım yapmamda Bu şekil muhabbet yapmazsan sevinirimSen çok çabuk sinirlenip ciddiye alıyorsun. Yapmayız bi daha kusra bakmayasın
Kime karşı kendini erkek hissetti gene bu 😅Ulan pıtırcık paran olduğunda gülücük alıntı yapmıyordun sende bizim gibi düştün hemen gülücük alıntı atmalar Allah seni ıslah etsin
Bakiyesi promo kodunda sktgim ipnesi bide tsk geçiyor milletle@olaseni95 sitedeki bakiyenin SS sini atabilirmisin cekimin hayal ürünümü degilmi anlayalım
Ünlü oldum
Tamamdır mesaj alındıBu muhabbet ciddiye alınır çünkü ben sana bu şekil muhabbet yapmadım yapmamda Bu şekil muhabbet yapmazsan sevinirim
İkinci 100 bin geldiYakarım (şüpheli)
Senin ünlü olduğun mesajın içindeki argo kelimeleri gördün müÜnlü oldum
Daha 40 dk geçmemişti oysakiİkinci 100 bin geldi
Üçüncü 40 dk sonra