- 8,447
- 10,675
- 113
Olum konu yine hızlandı aq yetişemiyorum
Ulan inanıp yazıyor musunuz buna harbidenMaksimum 3.kişi olmuşumdur 😅
Aw gavati git dedenle task geç ne milleti kandırıyon yavsakDm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
bu ne la 50 like gelirse dağıtım gibi, DM atarsam gelin yüzüme tükürün, kendine saygısı olan adam atmasınDm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
Danın birisi 450 çektim 30k dsğıtcam dedi 🤣Olum konu yine hızlandı aq yetişemiyorum
Tamam 2000 sayfa olur şimdi burasıDanın birisi 450 çektim 30k dsğıtcam dedi 🤣
Bakicaz şimdi distin kime dedi diyeBenim ne suçum var disyini banla
Bu tür insanlar dişarda reel hayatta asla ne ailesinden ne çevresinden saygı görmeyen adama yerine konulmayan sünepe insanlar burada parayla ego kazanıp kendini kenfine erkek adam olduğuna inandirösya çalışıtlarbu ne la 50 like gelirse dağıtım gibi, DM atarsam gelin yüzüme tükürün, kendine saygısı olan adam atmasın
Vara git dostBakicaz şimdi distin kime dedi diye
30k dağıttoNe oldu şimdi bir anda kılıçlar çekildi 😂
Reel'de kulağının dibine şaplağı koydum mu cüzdan telefon ne varsa alırım elinden haberin olsunDm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
Yetişemedik 😅30k dağıtto
Para atsa da bu üslupta birisi insan yerine koyulmazBirazdan dm atanlar tam liste yayınlanır 😄
Sana dedık güzel kardeşimBakicaz şimdi distin kime dedi diye
Kim30k dağıtto