- 22,539
- 11,664
- 113
Hakkımı savunmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum 20 bin TL'yi görünce gözünüz basınız ayrı oynadı bu konuya bundan sonra mesaj yazılmayacaktir
Sana dedi ben şahidimKim sinyalci distin
Olay neHakkımı savunmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum 20 bin TL'yi görünce gözünüz basınız ayrı oynadı bu konuya bundan sonra mesaj yazılmayacaktir
Hangi hakkınıHakkımı savunmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum 20 bin TL'yi görünce gözünüz basınız ayrı oynadı bu konuya bundan sonra mesaj yazılmayacaktir
Her gün ayni hikaye sjsjdjHakkımı savunmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum 20 bin TL'yi görünce gözünüz basınız ayrı oynadı bu konuya bundan sonra mesaj yazılmayacaktir
hakan harbiden simdi ferdi gibi konuştun aw 😅Eve gidip çalışacam inşaatta be abi ne tatili
2018 den beri kullanıyorumFinansında mı çalışıyorsun metin
Burdan çok kazandırırmı 😉Eve gidip çalışacam inşaatta be abi ne tatili
Özür dilerimHakkımı savunmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum 20 bin TL'yi görünce gözünüz basınız ayrı oynadı bu konuya bundan sonra mesaj yazılmayacaktir
Hıc farkında değilim 😀hakan harbiden simdi ferdi gibi konuştun aw 😅
Hangi siteÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Nasıl yaniDm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
Kanka git başka yerde dsğıtDm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
La olım dur anlar halden alır senide araya ne olcakHakkımı savunmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum 20 bin TL'yi görünce gözünüz basınız ayrı oynadı bu konuya bundan sonra mesaj yazılmayacaktir
Gözün aydınİlk çekim geldi nihayet. 2.ci çekimi 40 dakika sonra veriliyormuş aynı cüzdan olduğundan dolayı hepsi geldikten sonra listeyi yapalım .
Ağır küfür ederim sanaDm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
Konuyu kitleme zamanı geldiSana dedi ben şahidim
Maksimum 3.kişi olmuşumdur 😅Dm atan ilk 15 kişiye 2 bin dağıtıyorum beyler bilginiz olsun hayırlı geceler hepinize.
Benim ne suçum var disyini banlaKonuyu kitleme zamanı geldi