- 18,515
- 16,838
- 113
Tamam kanka burada aydınlat zaten 20 kişi anca varız, kalan 150 nolacakmışÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Tamam kanka burada aydınlat zaten 20 kişi anca varız, kalan 150 nolacakmışÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
TmDalga deme anısı var
Payco doğrulama yapıldı mıÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Geç olsun güç olmasın kardeşimÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Bekliyoruz ağabey liste bende mı nolur sende deÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Kürek mürekDoğrusunu unuttum aw saç baş değildi o
Yönetime bildiren dallamalar var diye yazamadımDoğrusunu unuttum aw saç baş değildi o
Selamun aleykum dene o zön işe yarar 😉
Oylese Tebrikler 1x öder bu kazanç nerden geldi ?Çekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Selamün aleykümSelamun aleykum dene o zön işe yarar 😉
Hala inanmıyo bakOylese Tebrikler 1x öder bu kazanç nerden geldi ?
Ah be saulum puajajaOylese Tebrikler 1x öder bu kazanç nerden geldi ?
Parayla artıkAnlaşıldı selamımızida artık kimse almıyor
HG ptrSelamun aleykum dene o zön işe yarar 😉
Okumuş adamSelamun aleykum dene o zön işe yarar 😉
Anısı varKürek mürek
Kart geçiyor mu nakit yokParayla artık
öyle direk damlamak yasak bu konuda
Ödemeleri salih alıyor
Kaşı gözüDoğrusunu unuttum aw saç baş değildi o
@Saulalvarez 😂😂Çekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.