- 31,404
- 29,056
- 113
Ustası da iyi pişiriyorsa çıtır çıtırHalk ekmegı dolgun oluyo yer nolmuş zengınse
Ustası da iyi pişiriyorsa çıtır çıtırHalk ekmegı dolgun oluyo yer nolmuş zengınse
Küreği de güzelseUstası da iyi pişiriyorsa çıtır çıtır
Ne desem bilemedim simdii işin ucunda gt olma ihtimali de var 🤣
Patladım puhahaKüreği de güzelse
Biz onlar gibi sinyalci miyiz kardeşim kafamız çakır bizim her zamanSen hariç herkes tanıdı northe napıyon yazıyorlar tüm forum aynı anda tanıdı beni bi sen tanımadın
Adam dağıtım diyor olm @olaseni95 bunu alma 😅Ne desem bilemedim simdii işin ucunda gt olma ihtimali de var 🤣
As hakancim ben şimdi geldim. Para yoksa meşgul etmeyelim güzel kardeşimAnlaşıldı selamımızida artık kimse almıyor
Kürek deme anısı varKüreği de güzelse
Ne oldu olm bu bi tane bomonti filtresiz içiyon saçı başı dağıtıyonBiz onlar gibi sinyalci miyiz kardeşim kafamız çakır bizim her zaman
Sen ferdinin multisisin benceAnlaşıldı selamımızida artık kimse almıyor
Ortam senin hocam bak 🌊naAs hakancim ben şimdi geldim. Para yoksa meşgul etmeyelim güzel kardeşim
Nerden anladınSen ferdinin multisisin bence
Sende mi sinyale çıktın be kardeşim şimdi @sapsap10 kardeşim olacaktı ya ban yedi adsmAs hakancim ben şimdi geldim. Para yoksa meşgul etmeyelim güzel kardeşim
Dalga deme anısı varOrtam senin hocam bak 🌊na
Ne çekimi kiÇekim iptal edildi. 100-100-100 payco ile 3 parça göndereceklerini söylediler. Tekrar çekim verildi aydınlaticam konuyu.
Doğrusunu unuttum aw saç baş değildi oNe oldu olm bu bi tane bomonti filtresiz içiyon saçı başı dağıtıyon