- 22,435
- 23,079
- 113
Kesinlikle ajajaEminönünde balık ekmek
Kadıköyde eskicide bira diyorsun
Kesinlikle ajajaEminönünde balık ekmek
Kadıköyde eskicide bira diyorsun
Kara kenan exxenşu replik hangi filmden ya da diziden bilen var mı? twitterda paso bu denk geliyor son zamanlarda bitiyorum 🤣
exxen boykot listemde ama internetten kacak izlerim artık dizipal akar 😅Kara kenan exxen
En sevmediğim şey takip edene liste vs olayları bir de skor yazma şartı koşmak 🤣 benim görüşüme göre bu şartlar ego tatminiOraya gideni buraya alma
birisi skor yazdımı sürekli ya da sapla taşla vur parçala tarzı yaptılarmı benim fokusum dağılıyor direkt, kazancağım varsada kaybediyorumEn sevmediğim şey takip edene liste vs olayları bir de skor yazma şartı koşmak 🤣 benim görüşüme göre bu şartlar ego tatmini
Saçma şeyler amaç paylaşmaksa bunlara gerek yokbirisi skor yazdımı sürekli ya da sapla taşla vur parçala tarzı yaptılarmı benim fokusum dağılıyor direkt, kazancağım varsada kaybediyorum
Listeci benim forumda dost kim listecilik yapiyorsa yönetime bildir den bize bildire bilirsinEn sevmediğim şey takip edene liste vs olayları bir de skor yazma şartı koşmak 🤣 benim görüşüme göre bu şartlar ego tatmini
Ferdi yapıyor sjsjsjListeci benim forumda dost kim listecilik yapiyorsa yönetime bildir den bize bildire bilirsin
Çakallar gelmiştir zaten konuya ferdiye bırakmazlarEn sevmediğim şey takip edene liste vs olayları bir de skor yazma şartı koşmak 🤣 benim görüşüme göre bu şartlar ego tatmini
ben şahidim yapıyor 🤣Ferdi yapıyor sjsjsj
Yollara Kola filan da döküyor musun kardeşimexxen boykot listemde ama internetten kacak izlerim artık dizipal akar 😅
yok doları ya da israil ürünlerini boykot etmedim hiç, ben sadece etki gücü olabilecek boykotlara katılırım. dolara ya da israil ürünlerine etki edebilecek bir boykot gücü yok suan dünya üzerindeYollara Kola filan da döküyor musun kardeşim
tabi burdan simdi kendince yanlış çıkarım yapan olmasın, amerikayıda israilide sevmem ama adamlar dünyayı zapdetmiş, öyle boykotla falan adamlara sinek ısırığı kadar bile etki edemezsin.yok doları ya da israil ürünlerini boykot etmedim hiç, ben sadece etki gücü olabilecek boykotlara katılırım. dolara ya da israil ürünlerine etki edebilecek bir boykot gücü yok suan dünya üzerinde
La sinek etkisini falan geç içecekte en iyisi adamlar temizlik malzemesinde de diğer ürünlerde de en kalitelisi adamlar olum bizimliler gibi malzemeden çalmıyotşar kalite var işin içinde ekstra olarak bırak zarar vermeyitabi burdan simdi kendince yanlış çıkarım yapan olmasın, amerikayıda israilide sevmem ama adamlar dünyayı zapdetmiş, öyle boykotla falan adamlara sinek ısırığı kadar bile etki edemezsin.
Niye kardeşim sen boronu beğenmıyor musun asdffsaLa sinek etkisini falan geç içecekte en iyisi adamlar temizlik malzemesinde de diğer ürünlerde de en kalitelisi adamlar olum bizimliler gibi malzemeden çalmıyotşar kalite var işin içinde ekstra olarak bırak zarar vermeyi
PaısısjsjsNiye kardeşim sen boronu beğenmıyor musun asdffsa
Maxwin diyolar@Barrios öldün mü sen
İhtimalMaxwin diyolar