Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
En sevmediğim şey takip edene liste vs olayları bir de skor yazma şartı koşmak 🤣 benim görüşüme göre bu şartlar ego tatmini
birisi skor yazdımı sürekli ya da sapla taşla vur parçala tarzı yaptılarmı benim fokusum dağılıyor direkt, kazancağım varsada kaybediyorum

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
birisi skor yazdımı sürekli ya da sapla taşla vur parçala tarzı yaptılarmı benim fokusum dağılıyor direkt, kazancağım varsada kaybediyorum
Saçma şeyler amaç paylaşmaksa bunlara gerek yok

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Yollara Kola filan da döküyor musun kardeşim
yok doları ya da israil ürünlerini boykot etmedim hiç, ben sadece etki gücü olabilecek boykotlara katılırım. dolara ya da israil ürünlerine etki edebilecek bir boykot gücü yok suan dünya üzerinde

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
yok doları ya da israil ürünlerini boykot etmedim hiç, ben sadece etki gücü olabilecek boykotlara katılırım. dolara ya da israil ürünlerine etki edebilecek bir boykot gücü yok suan dünya üzerinde
tabi burdan simdi kendince yanlış çıkarım yapan olmasın, amerikayıda israilide sevmem ama adamlar dünyayı zapdetmiş, öyle boykotla falan adamlara sinek ısırığı kadar bile etki edemezsin.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
tabi burdan simdi kendince yanlış çıkarım yapan olmasın, amerikayıda israilide sevmem ama adamlar dünyayı zapdetmiş, öyle boykotla falan adamlara sinek ısırığı kadar bile etki edemezsin.
La sinek etkisini falan geç içecekte en iyisi adamlar temizlik malzemesinde de diğer ürünlerde de en kalitelisi adamlar olum bizimliler gibi malzemeden çalmıyotşar kalite var işin içinde ekstra olarak bırak zarar vermeyi

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Bi cola turca miz vardi dogru duzgun onada coktuler zaten 😅

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,368
37,504
113
La sinek etkisini falan geç içecekte en iyisi adamlar temizlik malzemesinde de diğer ürünlerde de en kalitelisi adamlar olum bizimliler gibi malzemeden çalmıyotşar kalite var işin içinde ekstra olarak bırak zarar vermeyi
Niye kardeşim sen boronu beğenmıyor musun asdffsa