- 22,450
- 23,112
- 113
Ben yazarım sana yeterki sen iste
1 ekrem gitti 15 milyon ekrem geldiSuan sokaktan gecen Hıdır emmiyi tut aday yap, millet gider Hıdır emmiyi secer tayyibi secmez okadar kuruldu millet suan 🤣
Ama secime cok var bu millet unutur akSuan sokaktan gecen Hıdır emmiyi tut aday yap, millet gider Hıdır emmiyi secer tayyibi secmez okadar kuruldu millet suan 🤣
Aynen oyle oldu valla, ama 2027 ye kadar allah milletimize insanimiza ve emir kulu polislere sabir versin, bunlar son ana kadar koltugu birakmayip her turlu pisligi yapacak1 ekrem gitti 15 milyon ekrem geldi
Koyun olan onlar kanka biz değilAma secime cok var bu millet unutur ak
Yaaa son secimde saibeliydi zaten ben inanmiyorum bunlarin secildigine, bizim millet tamam arada bir mallasiyorda okadar da degildir yaniKoyun olan onlar kanka biz değil
Karıştırdın 😄
10k aldı@butragueno pokerden vuramadın mı senın için bi telefonla ödül havuzunu genişlettik dost
Misafirlimteydim yav şansa@butragueno pokerden vuramadın mı senın için bi telefonla ödül havuzunu genişlettik dost
Ödülüm geldi teşekkürler10k aldı
Afiyet olsun kardeşimizÖdülüm geldi teşekkürler
Yoksa kesin ilk 400deydik yaniMisafirlimteydim yav şansa
Zor degil beYoksa kesin ilk 400deydik yani
Daha kutlama bakalım belki iyi ki doğmadı@sapsap10 %20 payımı gönder doğum günün kutlu olsun 🤣🤣🤣
Doğru payımızı aldıktan sonra kutlayalım dimiDaha kutlama bakalım belki iyi ki doğmadı