- 22,450
- 23,112
- 113
54 üst demek kaç gol olması lazım 4. Mü 5 mi
54 üst demek kaç gol olması lazım 4. Mü 5 mi
Herşey güzel olacak 😌Metin benim hesaptan oynuyor şuann 30 garanti gibi rğzgarı arkasına aldı metinle iyi geçinin 🤣
200 çok ya 31₺ yeter ona işine gelirseMetini bosver 200 at ona yeter puahha hesap senin sonucta
Evet başkanimHerşey güzel olacak 😌
1xbet min yatirim 10 tl 😅200 çok ya 31₺ yeter ona işine gelirse
Abim falan tutuklansa bu kadar üzülürdüm herhalde ak soktugumun ülkesi yavEvet başkanim
İlk secimde gidecekler basimizdan ins kurtulacazda, sonuna kadar pislik yapa yapa durcaklar iste secim gelene kadar, son çırpınışları bunlarAbim falan tutuklansa bu kadar üzülürdüm herhalde ak soktugumun ülkesi yav
Kelimelere raksettiriyon aww😁Abim falan tutuklansa bu kadar üzülürdüm herhalde ak soktugumun ülkesi yav
Benim anlamadigim ekrem aday olabiliyor mu şimdi olamiyor mu ak bugun yapilan ön secim neydiİlk secimde gidecekler basimizdan ins kurtulacazda, sonuna kadar pislik yapa yapa durcaklar iste secim gelene kadar, son çırpınışları bunlar
Kanka sen bu konuda yorum yapmasan daha iyi gibiKelimelere raksettiriyon aww😁
Hay Ağzın bal yesinİlk secimde gidecekler basimizdan ins kurtulacazda, sonuna kadar pislik yapa yapa durcaklar iste secim gelene kadar, son çırpınışları bunlar
PekiKanka sen bu konuda yorum yapmasan daha iyi gibi![]()
Adamın diplomasını iptal ettiler ya, yasal olarak olamaz o yüzdenBenim anlamadigim ekrem aday olabiliyor mu şimdi olamiyor mu ak bugun yapilan ön secim neydi
Aynen işte neyse hayirlisi diyelim bakalim ne gösterecek zmaanAdamın diplomasını iptal ettiler ya, yasal olarak olamaz o yüzden
Akp nin olduğu yerde herşeyi beklerim ergenekonda da bi dünya adam attılar içeri noldu hakimler savcılar fetöcü çıktı bana kalırsa fetönün siyasi ayağı devamı da akp yani her türlü hile hurda pislik beni şaşırtmazAynen işte neyse hayirlisi diyelim bakalim ne gösterecek zmaan
Bol sans cutaHerkese bol şanslar😁