http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Suan normal secim 2028 de, tayyip normalde yasal olarak tekrar aday olamiyor ama erken secim yaparsa olabilir, o sureyide sonuna kadar kullanacak 2027de erken secim yapacak muhtemelen, ozamana kadar turlu turlu pisliklerle rakiplerini elemeye calisiyor iste, artik son kozlarini oynuyor
Tek başına tuvalete gidemeyen adamlar ülke yönetiyor aqq

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Akp nin olduğu yerde herşeyi beklerim ergenekonda da bi dünya adam attılar içeri noldu hakimler savcılar fetöcü çıktı bana kalırsa fetönün siyasi ayağı devamı da akp yani her türlü hile hurda pislik beni şaşırtmaz
Ülkenin icinden gectiler zaten daha ne olacak kanka her türlü hukuksuzluk adaletsizlik var bunlarda yolsuzluk ne deseler bunlarin adamlarini gosterirsin ama işte güc onlarda diye istediklerini yaptilar

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Akp nin olduğu yerde herşeyi beklerim ergenekonda da bi dünya adam attılar içeri noldu hakimler savcılar fetöcü çıktı bana kalırsa fetönün siyasi ayağı devamı da akp yani her türlü hile hurda pislik beni şaşırtmaz
Kandirilmisiz 🤣🤣🤣 hic utanma arlanmada yok, su ulkede olanlarin %10 u yurtidinda bi ulkede olsa istifa ediyor adamlar, azcik bir toplulukta istifa edip makami birakiyorlar. Bizim ulkede arr utanma duygusu kalmamış

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Tek başına tuvalete gidemeyen adamlar ülke yönetiyor aqq
Vallahi billahi cok guzel dedin su bahceli araba satmaya kalksa adli rapor al isterler, satamaz normalde doktordan rapor almadan, basimizda ulke yonetmeye calisiyorlar hala ne koltuk sevdasiymis

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,094
2,325
113
İtalya'nın yediği golü izleyen var mı. Kaleci dahil bütün futbolcular ne yapıyor. Olmaz böyle şey ya..

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Dahada güçlendik
kamil kendi ayağına sıktı
Beklemiyordu chpnin sokaga cikin diyecegini, millettende bu cesareti beklemiyordu, akli sira ben padişahım ne istersem o olur ayari verecekti, simdi uykulari kaciyordur😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Suan sokaktan gecen Hıdır emmiyi tut aday yap, millet gider Hıdır emmiyi secer tayyibi secmez okadar kuruldu millet suan 🤣