- 38,728
- 29,798
- 113
Morelım bozuldu durduk yereBu oyunda yere 5 değil 4 kağıt açılsa 50 kere ilk 10 a girerdim
Morelım bozuldu durduk yereBu oyunda yere 5 değil 4 kağıt açılsa 50 kere ilk 10 a girerdim
Adama yazdık 2 saate borcu ödeyeceğiz diye. İlla tefeciye mi bulaşalım kardeşimSorma baktık iyi gidiyo hatuna Cartier’den yüzük bakmaya başlamıştık
Valla bu son kartlar berbat ya şunu gerçek parayla oynasan psikoloji bozar yaMorelım bozuldu durduk yere
Her hafta aynı şey oluyırMorelım bozuldu durduk yere
18K varmış hala discount almısAdama yazdık 2 saate borcu ödeyeceğiz diye. İlla tefeciye mi bulaşalım kardeşim
Ağır söverim18K varmış hala discount almıs
AdammPARA PARA PARA
Bıkere 30 n cü oldum daha tabela yokHer hafta aynı şey oluyır
Est dost sen adamsin metin ilk 400 nasil yapamaz be
Ödül 30 kişi iken daha iyiydi la katılım azdı şimdi 400 yapınca alakasız adamlar giriyor elinden gelse kart dağıtılmadan rest çekecek rest ne desem bilmen rast geke bastım dıyecekBıkere 30 n cü oldum daha tabela yok
Valla metine güveniyordum açıkçasıEst dost sen adamsin metin ilk 400 nasil yapamaz be
Gırılır ya 100 k cıp yapman lazımÖdül 30 kişi iken daha iyiydi la katılım azdı şimdi 400 yapınca alakasız adamlar giriyor elinden gelse kart dağıtılmadan rest çekecek rest ne desem bilmen rast geke bastım dıyecek
Kardeşim bende etiketleyince öğrendim 🤣Ağır söverim
Gec geldim yoksa ilk 400 yapardik yav bir sekilValla metine güveniyordum açıkçası
Ulan sabah para yoktu morelım ıyıydı şımdı hem para yok hem morelım bozukValla metine güveniyordum açıkçası
Benim masamda 3-4 kişi yere kart koyum adam rest çekiyordu her elGırılır ya 100 k cıp yapman lazım
Hafyata sendeyiz zatwn ğuahahGec geldim yoksa ilk 400 yapardik yav bir sekil
Yok la ben bilmiyom cok 300 falan ancakHafyata sendeyiz zatwn ğuahah
@Hitman93 para atacak sana yaz onaUlan sabah para yoktu morelım ıyıydı şımdı hem para yok hem morelım bozuk