- 22,450
- 23,112
- 113
10 k falan verirYok la ben bilmiyom cok 300 falan ancakne verirki bisey vermez herhalde
10 k falan verirYok la ben bilmiyom cok 300 falan ancakne verirki bisey vermez herhalde
Hee oyleyse asılırız10 k falan verir
Sabah verdı 2 k daha vermez@Hitman93 para atacak sana yaz ona
Ben konuştum mıdalibitik dedim 2 daha vercek abi selam yaz o anlarSabah verdı 2 k daha vermez
Rest nedir bilmeyen adam devam ediyor hâlâ masada 🤣🤣🤣 yaky 🤣🤣🤣Ödül 30 kişi iken daha iyiydi la katılım azdı şimdi 400 yapınca alakasız adamlar giriyor elinden gelse kart dağıtılmadan rest çekecek rest ne desem bilmen rast geke bastım dıyecek
İşte demek istediğim o masa acemilere son kartla veriyor metinden son kartla alıyor çok başıma geldi buRest nedir bilmeyen adam devam ediyor hâlâ masada 🤣🤣🤣 yaky 🤣🤣🤣
A J bak elım rest vurdum 20 k 1 kısı gırdı benle adamda K 10 var yerde A J çıktı son kart sen gıt Q çık puhahahİşte demek istediğim o masa acemilere son kartla veriyor metinden son kartla alıyor çok başıma geldi bu
Eee ben gireydim o zaman @Metings1905 ten daha çok şansım olurmuş 🤣🤣🤣 neyse haftaya kısmet o zamanİşte demek istediğim o masa acemilere son kartla veriyor metinden son kartla alıyor çok başıma geldi bu
Bende aynı sayılır ak var adamda 7 ve 2 var yere 2 tane 7 açıyor 2 tane A açıyorA J bak elım rest vurdum 20 k 1 kısı gırdı benle adamda K 10 var yerde A J çıktı son kart sen gıt Q çık puhahah
Adam 7 2 yeni rest çekiyor yere 2 tane 7 açılıuor ama resti yeri görmeden çekiyorBende aynı sayılır ak var adamda 7 ve 2 var yere 2 tane 7 açıyor 2 tane A açıyor
Lan destede dünya kağıt var neden Q 😀Bende aynı sayılır ak var adamda 7 ve 2 var yere 2 tane 7 açıyor 2 tane A açıyor
Aynen var olelerı kağıdı yok rest vuruyorAdam 7 2 yeni rest çekiyor yere 2 tane 7 açılıuor ama resti yeri görmeden çekiyor
Sistem ya başka bişey değilLan destede dünya kağıt var neden Q 😀
Hadi o vuruyor aw yere 2 tane 7 yi nasıl veriyor sistem 😀Aynen var olelerı kağıdı yok rest vuruyor
50kKeşke 20dk gol olmasa 🤣
Yakın 🤣🤣🤣
500₺ miYakın 🤣🤣🤣