- 22,450
- 23,112
- 113
Holi jojo direkt çekilebilir haberin olsunHee yarın doğum günün mü
Holi jojo direkt çekilebilir haberin olsunHee yarın doğum günün mü
1xbet vbet tümbet missYes betgit holi jojo içlerinden geçicem şöyle bi 30-40k toplasam süperim
Vbet max 500 verir 1x oynamıyom tümbetle fundan da iyi alırsak güzel olur1xbet vbet tümbet miss
Holiyi direkt çekebiliyorsunYes betgit holi jojo içlerinden geçicem şöyle bi 30-40k toplasam süperim
Bi 5k eklese keyfi kekaHoliyi direkt çekebiliyorsun
Tumbet fun verirVbet max 500 verir 1x oynamıyom tümbetle fundan da iyi alırsak güzel olur
Aynen tam yeterBi 5k eklese keyfi keka
Aga bana bile 2k eklemişlerdi toplasan 20k yatırım ya var ya yokturBi 5k eklese keyfi keka
Ulan 9. Ay bızımkı bekle gelsınAynen tam yeter
Oba süper o zamanAga bana bile 2k eklemişlerdi toplasan 20k yatırım ya var ya yoktur
Eklediğinin %20 si benim gece 00:01de kapındayım 🤣🤣Bi 5k eklese keyfi keka
Gürcüden dönüş yap tabiki de gel kapımaEklediğinin %20 si benim gece 00:01de kapındayım 🤣🤣
Sen yanlış yaptın haber ederek senın yerıne baglanır ister bunlar canlı yardımdan 😀😀Oba süper o zaman![]()
İstesinler uğraşmamış olurum direk çekerim🤣Sen yanlış yaptın haber ederek senın yerıne baglanır ister bunlar canlı yardımdan 😀😀
Gürcnün 4 ksı benim uzaGürcüden dönüş yap tabiki de gel kapıma![]()
Burda onu yapacak kapasitede bi seni görüyorum birde ferdi yi 🤣🤣🤣🤣 hakanı unuttum pardonSen yanlış yaptın haber ederek senın yerıne baglanır ister bunlar canlı yardımdan 😀😀
Okey benimki silindi o zaman oh beeeGürcnün 4 ksı benim uza
Vardı haberimiz zaten bu bunu 7 yıldır tanıyorum puahahaSen yanlış yaptın haber ederek senın yerıne baglanır ister bunlar canlı yardımdan 😀😀
Faizli hazır piyasa fırladıOkey benimki silindi o zaman oh beee