- 3,396
- 2,433
- 113
Yoksun sana şaka yaptılar.
Yoksun sana şaka yaptılar.
Listedeki ferdiağlakoğlu sen değilsin 🤣🤣🤣 ağla bakim anlarız sen misin değil misin 🤣🤣🤣
Yakın olsaydık seni stres çarkı olarak kullanırdım yemin ederim 😅Hava çok fakir solumak istemiyorum
Akşam jojoyu alYakın olsaydık seni stres çarkı olarak kullanırdım yemin ederim 😅
Buram buram Anadolu kokuyor@ferdikadıoğlu sana soruyorum, 2 seçeneğin var?
A) Milyondolarlık bir tabloyu alıp kaçabilirsin
B) Beni kurtarma şansın var
Hangisini seçerdin
Iyy fakir espirisi de hiç komik olmuyorYakın olsaydık seni stres çarkı olarak kullanırdım yemin ederim 😅
Git burdanHava çok fakir solumak istemiyorum
Bir insanın hayatı dünyadaki herşeyden değerlidir@ferdikadıoğlu sana soruyorum, 2 seçeneğin var?
A) Milyondolarlık bir tabloyu alıp kaçabilirsin
B) Beni kurtarma şansın var
Hangisini seçerdin
Harbi la senin konu iyice fakire bağladı @sapsap10 nerde puhahahahGit burdan
Gelir şimdiHarbi la senin konu iyice fakire bağladı @sapsap10 nerde puhahahah
Lan gerçekden böyle bi seçenek sunsalar sana sende milyonluk tabloyu alıp kaçmasan ben adam değilim burda vicdan yapma awBir insanın hayatı dünyadaki herşeyden değerlidir
B
Uğursuzlar var aramızda ww ya ben ne güzel burda takılıp kazanıyodum ğuajahHarbi la senin konu iyice fakire bağladı @sapsap10 nerde puhahahah
O zaman maalesef adam değilsin dostumLan gerçekden böyle bi seçenek sunsalar sana sende milyonluk tabloyu alıp kaçmasan ben adam değilim burda vicdan yapma aw
Bilmediğimiz bişey söyleO zaman maalesef adam değilsin dostum
Girmiyom ben hesabı da vermiyom kimseye sıktı artıkAkşam jojoyu al
Evet değilim ama doğru söyledim demiO zaman maalesef adam değilsin dostum
Ciddiyim hiçbir şeyi insan hayatına değişmemEvet değilim ama doğru söyledim demi