- 14,991
- 11,359
- 113
Yazdım@Calypso13 dm yaz kanka
Yazdım@Calypso13 dm yaz kanka
1₺ miboşa o kadar tersine bastık aq
Holi sana girerBende yarın holiye mi girsem 🤣🤣
Jojoya girseneBende yarın holiye mi girsem 🤣🤣
Böbreği mi bırakak aq gfdsgd
Dostum seni sorucam ama çok az mesajın var konuda varsında arkadaşlar gibi takip etmemişsin hak geçmesşn sorucamboşa o kadar tersine bastık aq
Aga ona geç kaldık önce bi kaç poker oyunu indirip öğrenmem lâzım yarına kadar çözerim 🤣🤣🤣 batak bile bilmiyom aq ne pokeri 🤣🤣🤣Jojoya girsene
yok la sıkıntı yok keyfine bak benim takip şeklim böyle dk 15.01 dk 15.02 falan yazamıyorumDostum seni sorucam ama çok az mesajın var konuda varsında arkadaşlar gibi takip etmemişsin hak geçmesşn sorucam
Sen listeyi aklında tut dağjtım Poker den sonra o Pokere kaçar şimdiNapalım bi tek derdimizi burdan anlatabiliyoruz ağlıcam şimdi
Yazdım senide ona sonra bana laf etmesinler o takip etmedi aldın diye calpyso bıraktım o nerdeyok la sıkıntı yok keyfine bak benim takip şeklim böyle dk 15.01 dk 15.02 falan yazamıyorum![]()
Kalbin daha değerlidirBöbreği mi bırakak aq gfdsgd
Aklımda niye tutim kopyala yapılştr varkenSen listeyi aklında tut dağjtım Poker den sonra o Pokere kaçar şimdi
En kötü 30-40 TL az alırız onu da alalımDostum seni sorucam ama çok az mesajın var konuda varsında arkadaşlar gibi takip etmemişsin hak geçmesşn sorucam
Listedeki adın hakkını verdi geneEn kötü 30-40 TL az alırız onu da alalım
Allah'ım deliricam bu adamda pp değiştirmiş nedir bu forumdakilerin pp değiştirme sevdası @Mrlbra ve ben hariç herkes don değiştirir gibi pp değişiyor 🤣🤣🤣Aklımda niye tutim kopyala yapılştr varken
Dost benim pp belli aslında onu para varken yapıyorum para yokken bu şekil anlaAllah'ım deliricam bu adamda pp değiştirmiş nedir bu forumdakilerin pp değiştirme sevdası @Mrlbra ve ben hariç herkes don değiştirir gibi pp değişiyor 🤣🤣🤣
Sen yoksun ki listede 🤣En kötü 30-40 TL az alırız onu da alalım
VarımSen yoksun ki listede 🤣