Cuta kim kızdırdı seni tayo muBen çok. Sinirliyom
Cuta kim kızdırdı seni tayo muBen çok. Sinirliyom
Bende ya harbidenBen çok. Sinirliyom
Bu konuda olduğun sürece mutlu olamazsınBen çok. Sinirliyom
OkCuta kim kızdırdı seni tayo mu
On parayla mutlu olmuyor belkide senin gibiBu konuda olduğun sürece mutlu olamazsın
Sen bana 5 tane vur ben sana 1 tane vurucam ferdicim kabulmu seni tekmyumrukla papaya havale ederim 🤣
Havale deme jsjsSen bana 5 tane vur ben sana 1 tane vurucam ferdicim kabulmu seni tekmyumrukla papaya havale ederim 🤣
Papapay ile gondericem onu yeni yontemHavale deme jsjs
Payco atıldıSen bana 5 tane vur ben sana 1 tane vurucam ferdicim kabulmu seni tekmyumrukla papaya havale ederim 🤣
Hani hesaba gelmemiş birseyPayco atıldı
Sen bana atacaksın ağabeyHani hesaba gelmemiş birsey
Ferdi nin kod adı ağabey haberiniz olsun birine ağabey demeye başladıysa kurtuluş yok koparacak onu puahahaSen bana atacaksın ağabey
Nerde o günlerSen bana atacaksın ağabey
SkskakakakakalalaFerdi nin kod adı ağabey haberiniz olsun birine ağabey demeye başladıysa kurtuluş yok koparacak onu puahaha
Gece bana da rolling düşer mi ağabeyFerdi nin kod adı ağabey haberiniz olsun birine ağabey demeye başladıysa kurtuluş yok koparacak onu puahaha
Nsakala kim la bjkde oynuyordu bir araSkskakakakakalala
Şafak Sezerin yeni Kolpaçino serisinde sana rol verecekmis çamaşır makinesi olarak parası iyiFakirler sizi
Bana mı dedinŞafak Sezerin yeni Kolpaçino serisinde sana rol verecekmis çamaşır makinesi olarak parası iyi
Hayır @TheMachine yeBana mı dedin