- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeş bana niye böyle malzemeler veriyon hemde bu konuda tanımıyon mu beniHoliganbet 5000 nakit eklemiş şakamı bu😀Ekli dosyayı görüntüle 751991
Kardeş bana niye böyle malzemeler veriyon hemde bu konuda tanımıyon mu beniHoliganbet 5000 nakit eklemiş şakamı bu😀Ekli dosyayı görüntüle 751991
Gel gel yapmışlar 😅😅😅Hayır doğru.bundan 3 ay önce 300 bin yatirjm yapmıştım ondan sonra hiç girmedim kayıp yaşadım diue.ondan ekledirler sanirim
Ben o günden sonra hiç girmedim.tekrsr armizda gormek istiyoruz demişler ondan eklemişler heralde.biraz ara verince ekliyolar demekki2 milyon yatırmışımdır belki son 10 ayda ben zannetmiyorum jest bonusları falan yok bunların şans bonusu falan şaşırttı
Bencede😀Gel gel yapmışlar 😅😅😅
Kanka o palavra onu geçYenikoza 10k limit verdi bunu nasıl bozdururum anında
Bizde yapalımBencede😀
Onu bozamansınYenikoza 10k limit verdi bunu nasıl bozdururum anında
Dilenme diye okudumOldlar biliiiiiiiiiiiiiiir
Başka bi forumda güvenilir R ile başlayan bozuyorlarmış ama %40la bozarım diyor 10 bine 4 bin oda sipariş teslim edildikten sonraOnu bozamansın
Tedavi görmen için kaç para lazımsa @Metings1905Dilenme diye okudum
Direkt çek oynamadanBencede😀
12kTedavi görmen için kaç para lazımsa @Metings1905
YapmaBaşka bi forumda güvenilir R ile başlayan bozuyorlarmış ama %40la bozarım diyor 10 bine 4 bin oda sipariş teslim edildikten sonra
Zaten yapamam ki bana acil lazım gerçi onuda gelse 4 5 k kaybedicem de bi ümit işte
Görüyon dimi @Efsane083412 yi parayı buldu kaçtı 🤣🤣🤣Onu bozamansın
Sponsor hazır @Efsane083412 🤣🤣@Mrlbra sponsor bul seri 3 adım yapıp kılçıksız çekilcem yurt dışından şişme bebek sipariş etmem gerek
O yanlış konuya geldi zaten konusu butası değilGörüyon dimi @Efsane083412 yi parayı buldu kaçtı 🤣🤣🤣