- 22,394
- 11,656
- 113
Yanlış yazmış ayağına küfür etmek ban sebebi.İmf bizden borç aldı öderse yine uçarız bu konunun ekonmisikden ben sorumluyum verin yetkiyi görün etkiyi
Yanlış yazmış ayağına küfür etmek ban sebebi.İmf bizden borç aldı öderse yine uçarız bu konunun ekonmisikden ben sorumluyum verin yetkiyi görün etkiyi
Onun için özel bir gösteri hazırlıyorum o yüzden sonlarda1. Sıraya vagon necmiyi al tersten
Merakla bekliyorumOnun için özel bir gösteri hazırlıyorum o yüzden sonlarda
Duralixe iban atamadın mı 🤣🤣🤣Aq boşluk bırakıyoruz ona bile sansür gelmis
MaalesefDuralixe iban atamadın mı 🤣🤣🤣
Yarrrak gibi her yere zıplama oturur kalkamazsin dostDuralixe iban atamadın mı 🤣🤣🤣
Yaaa aga niye formu doldurmuyonuz iban yazan yere ibanı yaz gönderMaalesef
Ben maç istedim sadece bu kadarYaaa aga niye formu doldurmuyonuz iban yazan yere ibanı yaz gönder
Aga yalnız örneğin saçma bu cümleye göre yarrak dediğin ben oluyorum oda zıplayan bişey değil zıplatan bişey dikkat et oturmaYarrrak gibi her yere zıplama oturur kalkamazsin dost
@Metings1905 ye bişey mi olduGünaydın dertlerimizden bir nebze kurtulduğumuz bi güne başladık dahası nasip olsun herkeseee
28 Mart Saat 13:00’da Karabağlar Belediyesi önünde buluşalım, canlı yayın açıp dövücem seni
kendiyle oynasın onu yoksaydım@Metings1905 ye bişey mi oldu
Tepki kasıyorsun bedavadan ne oldu yani gülmek yasak mı 😁@TheMachine bak kardeşim dünden beri seni uyarıyorum gülücük atıp bırakma saçmalığından vazgeç artık
Ne bilim dertlerden kurtuldum diyince metinden kurtuldun sandımkendiyle oynasın onu yoksaydım