- 18,515
- 16,838
- 113
Kanka ne için lazım olduğunu sen biliyorsun ve 4 gün oldu yani riske edemem, yarın yatırmazsam pazar kapalıTamm sen at bana 1800 alıesın yarın
Kanka ne için lazım olduğunu sen biliyorsun ve 4 gün oldu yani riske edemem, yarın yatırmazsam pazar kapalıTamm sen at bana 1800 alıesın yarın
Çabuk dm çabukKanka ne için lazım olduğunu sen biliyorsun ve 4 gün oldu yani riske edemem, yarın yatırmazsam pazar kapalı
Sen sımdı @Mrlbra yok mu cektın adam vercem dıyor yalan mı soluyorKanka ne için lazım olduğunu sen biliyorsun ve 4 gün oldu yani riske edemem, yarın yatırmazsam pazar kapalı
O biliyooo sen yeni gelinin yengesi gibi atlama her şeyeSen sımdı @Mrlbra yok mu cektın adam vercem dıyor yalan mı soluyor
Beyler talep yasak 🧐Çabuk dm çabuk
Ortalık karıştırma hain kostokSen sımdı @Mrlbra yok mu cektın adam vercem dıyor yalan mı soluyor
Lâ versene adama lazım ben onun 1 kelımesıyle 3 k attım adam gibi adam yazık sanaO biliyooo sen yeni gelinin yengesi gibi atlama her şeye
Kanka bi 12k daha atsana laLâ versene adama lazım ben onun 1 kelımesıyle 3 k attım adam gibi adam yazık sana
Yav metin baslıcam atacağın paraya artık ona bunu attım şuna bunu attın tamam kardeşim adama yaptığın iyiliği burada ne sikime anlatıp duruyorsun kaç seferdirLâ versene adama lazım ben onun 1 kelımesıyle 3 k attım adam gibi adam yazık sana
Lan olsa şuan yemınle atarım dostu dusmanı tanı artıkKanka bi 12k daha atsana la
Sende yap sende anlat kardeş at 900 lırayı anlatYav metin baslıcam atacağın paraya artık ona bunu attım şuna bunu attın tamam kardeşim adama yaptığın iyiliği burada ne sikime anlatıp duruyorsun kaç seferdir
PauajahahLan olsa şuan yemınle atarım dostu dusmanı tanı artık
Ne cımrı lâ bu @Mrlbra gıbı bır dosta zor zamanında destek cıkmadıMünakaşa istemiyoruz beyler🧐
Hiç deme şaşırttı beni. Ah bende olacaktı ki şimdi hemen çeplerimi boşaltırdımNe cımrı lâ bu @Mrlbra gıbı bır dosta zor zamanında destek cıkmadı
Benım mesaja bak
Niye lgbt işareti var la orada ve dancy bu 50K 50K vuran tenisci değil mi
Konuyu degıstıme çabalarıNiye lgbt işareti var la orada ve dancy bu 50K 50K vuran tenisci değil mi