Allaha emanetsiniz

Gates of Olympus 1000 15000x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!
euioa.jxcsysekgu.net
Bir zamanlar bizde 100k 100k vuruyorduk neye şaşırıuon aw bugün rollde kazanan adam 100₺ 200₺ dm atıyordu 50k NBA yapan adam 50₺ diye dm atıyodu gerçek kumarbaz böyle olur 🧐🤣Niye lgbt işareti var la orada ve dancy bu 50K 50K vuran tenisci değil mi
Tg de izledim daha bunu aqAllaha emanetsiniz
![]()
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Tatliş naberAllaha emanetsiniz
![]()
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Aynen kanka vereyim id şifre bak bakalım nerde izledinTg de izledim daha bunu aq
VerAynen kanka vereyim id şifre bak bakalım nerde izledin![]()
Fsdfafsfafsfssgfa 🤣🤣🤣
Adam AI yapay zeka motoruyla çalışıyor kuranıma 😅
Şu senin olsa bana kanka der misin?Aynen kanka vereyim id şifre bak bakalım nerde izledin![]()
Seni yoksaydıydım la engellenen içeriği gör dediğim zaman gördüm @Mrlbra beni bilir biz senin gibi her selam verdiğimiz kızı kahvede yattım diye anlatmıyoruz 🤣Konuyu degıstıme çabaları
900 tl kadar konuş kankaSeni yoksaydıydım la engellenen içeriği gör dediğim zaman gördüm @Mrlbra beni bilir biz senin gibi her selam verdiğimiz kızı kahvede yattım diye anlatmıyoruz 🤣
2 yıl yeterUlan ins 15 20 sene daha yaşarım da başımızda ki orospu çocuğunun ölüm haberini duyarim
AminUlan ins 15 20 sene daha yaşarım da başımızda ki orospu çocuğunun ölüm haberini duyarim
Kanka çok alıngan ben kötü bşey demedım dostumuz arkadaşımız yoldasımız canımız @Mrlbra destek ıstedı yok cektı@Metings1905 @egehandro olum her konuda sürekli sürekli birbirinize giriyorsunuz çözün lan artık şu işi ya konuşmayın birbirinizle ya da böyle yapmayın![]()
Salihişko sınırsız banlanırsa evetDağıtım var mı
Bu bir machine iki, ikisini bi odaya kapatacaksın hangisi topal çıkacak diye bekleyeceksin@Metings1905 @egehandro olum her konuda sürekli sürekli birbirinize giriyorsunuz çözün lan artık şu işi ya konuşmayın birbirinizle ya da böyle yapmayın![]()