Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,525
12,736
113
5 Tane isim var sadece rolling kovalıyor cebinden daha 1 tl rolling açmamış sadece bu rolling takibi meslek edinmiş ve sürekli hadi nerde kaldı 1. adım 2.adım çeyrek oyna hadi kuponu at böyle böyle darlıyorlar en son birinin götüne bacağımı akciğerine değene kadar sokacam az kaldı kurulmuşum zaten
Kanka kim bunlar acaba aynı kişileri mi analiz ediyoruz

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,927
3,803
113
5 Tane isim var sadece rolling kovalıyor cebinden daha 1 tl rolling açmamış sadece bu rolling takibi meslek edinmiş ve sürekli hadi nerde kaldı 1. adım 2.adım çeyrek oyna hadi kuponu at böyle böyle darlıyorlar en son birinin götüne bacağımı akciğerine değene kadar sokacam az kaldı kurulmuşum zaten
Bu konuda bişi yapılması lazım. Bı de işin yuzsuzluk kısmı var

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,525
12,736
113
Mesela biri var aramızda kan davası var ama o kadar nefessiz takip ediyor ki, ben bile listeye alıyorum

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Bu konuda bişi yapılması lazım. Bı de işin yuzsuzluk kısmı var
Malesef bu durumuda biz yaratıyoruz aslında ben eskiden veriyordum artık 3-5 dostum dışında kimseye vermiyorum, kötü zamanda birbirimize yardımcı oluyoruz o yani

• Beğen
Tepkiler: ngu

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,004
37,154
113
Ben bi ara öneri kısmına yazdim siklenmedi
Etkinlik açmayan etkinliklere katılmasın diye. 3 gün süresi olacak
Bugün açtıysan etkinlik üç gün katılabilirsin dördüncü gün katılmak için yine katkı vermeli
X yerde böyle yapmışlar para sürekli aynı kişiler arasında dönüyordu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,525
12,736
113
Ben bi ara öneri kısmına yazdim siklenmedi
Etkinlik açmayan etkinliklere katılmasın diye. 3 gün süresi olacak
Bugün açtıysan etkinlik üç gün katılabilirsin dördüncü gün katılmak için yine katkı vermeli
X yerde böyle yapmışlar para sürekli aynı kişiler arasında dönüyordu
Güzel fikir ama takibi de zor bunun