- 12,495
- 12,596
- 113
Ziyadesiyle aydınlandıkBasket bu
Ziyadesiyle aydınlandıkBasket bu
sanki evrenin sırrından bahsediyo sana bir şey diyim mi rollingcilerin %95 i neden basket oynuyor hiç düşündün mü 10 dk içinde ya gelsin ya gitsin hesabı tamamen basket para tuzağı bak mesela ben rolling nedir bilmeden açmadan önce futbol dışında hiçbir şey oynamazdım şu anda uzmanlık alanım futbol ama rolling açtıgımda gidip yine basket oynuyorum aqBasket bu
Ben hiç roll açmadım forumda hep basket oynuyorumsanki evrenin sırrından bahsediyo sana bir şey diyim mi rollingcilerin %95 i neden basket oynuyor hiç düşündün mü 10 dk içinde ya gelsin ya gitsin hesabı tamamen basket para tuzağı bak mesela ben rolling nedir bilmeden açmadan önce futbol dışında hiçbir şey oynamazdım şu anda uzmanlık alanım futbol ama rolling açtıgımda gidip yine basket oynuyorum aq
Katılmıyorum ben sana. Ben rolling açıncada futbol oynuyorum, basketin hızına yetişemiyorum, yaşlıyım bensanki evrenin sırrından bahsediyo sana bir şey diyim mi rollingcilerin %95 i neden basket oynuyor hiç düşündün mü 10 dk içinde ya gelsin ya gitsin hesabı tamamen basket para tuzağı bak mesela ben rolling nedir bilmeden açmadan önce futbol dışında hiçbir şey oynamazdım şu anda uzmanlık alanım futbol ama rolling açtıgımda gidip yine basket oynuyorum aq
dayı garip oldu öyle yazıncaVersin derken dost
Basket sakin mülayim adamın işi. Ben çok kafam güzelse oynarımsanki evrenin sırrından bahsediyo sana bir şey diyim mi rollingcilerin %95 i neden basket oynuyor hiç düşündün mü 10 dk içinde ya gelsin ya gitsin hesabı tamamen basket para tuzağı bak mesela ben rolling nedir bilmeden açmadan önce futbol dışında hiçbir şey oynamazdım şu anda uzmanlık alanım futbol ama rolling açtıgımda gidip yine basket oynuyorum aq
Ben açmadım millete dağıtmak için o konılar 1 tane belki kendim yaptım
çok uzun süredir forumdayım seninle hiç muhabbetim olmadı ama dayı ne zaman görsem kafan güzeldi diye hatırlıyorum yaşıyosun bu hayatı vallaBasket sakin mülayim adamın işi. Ben çok kafam güzelse oynarım
Sana inaniyorum dostBen açmadım millete dağıtmak için o konılar 1 tane belki kendim yaptım
Lan futbol alınca herkes kızıyor uzun suruyır dıye dağıtım gec oluyor dıye adama dıklenıyolarHerkes ceyrek bahsi aliyor o dan yatiyor, ms daha guvenli
Cutamaniac diye arat fikrin olur dostçok uzun süredir forumdayım seninle hiç muhabbetim olmadı ama dayı ne zaman görsem kafan güzeldi diye hatırlıyorum yaşıyosun bu hayatı valla
Bende size inanıyorum sözü muteber birisiniz Dikiş Tutmaz Sabri BeySana inaniyorum dost
5 Tane isim var sadece rolling kovalıyor cebinden daha 1 tl rolling açmamış sadece bu rolling takibi meslek edinmiş ve sürekli hadi nerde kaldı 1. adım 2.adım çeyrek oyna hadi kuponu at böyle böyle darlıyorlar en son birinin götüne bacağımı akciğerine değene kadar sokacam az kaldı kurulmuşum zatenLan futbol alınca herkes kızıyor uzun suruyır dıye dağıtım gec oluyor dıye adama dıklenıyolar
dayı ben seni yaşayarak öğrenmek istiyorum sağdan soldan değilCutamaniac diye arat fikrin olur dost
Bende sürekli futbol acıyorum alıskanlık 😀 umrumda değil5 Tane isim var sadece rolling kovalıyor cebinden daha 1 tl rolling açmamış sadece bu rolling takibi meslek edinmiş ve sürekli hadi nerde kaldı 1. adım 2.adım çeyrek oyna hadi kuponu at böyle böyle darlıyorlar en son birinin götüne bacağımı akciğerine değene kadar sokacam az kaldı kurulmuşum zaten
baba millet manyak millete kalırsa iş yandık zaten, hiç umrum olmaz valla gerekirse roll u yarıda bırakırım uyurum, uyanınca sakin kafa devam ederim. Amaç millete şov yapmak değil parayla oynanıyor bu oyun 100 lirada olsa kaybetmemek lazımLan futbol alınca herkes kızıyor uzun suruyır dıye dağıtım gec oluyor dıye adama dıklenıyolar
Dinleyin ulan develerBende size inanıyorum sözü muteber birisiniz Dikiş Tutmaz Sabri Bey