Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
sanki evrenin sırrından bahsediyo sana bir şey diyim mi rollingcilerin %95 i neden basket oynuyor hiç düşündün mü 10 dk içinde ya gelsin ya gitsin hesabı tamamen basket para tuzağı bak mesela ben rolling nedir bilmeden açmadan önce futbol dışında hiçbir şey oynamazdım şu anda uzmanlık alanım futbol ama rolling açtıgımda gidip yine basket oynuyorum aq

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
sanki evrenin sırrından bahsediyo sana bir şey diyim mi rollingcilerin %95 i neden basket oynuyor hiç düşündün mü 10 dk içinde ya gelsin ya gitsin hesabı tamamen basket para tuzağı bak mesela ben rolling nedir bilmeden açmadan önce futbol dışında hiçbir şey oynamazdım şu anda uzmanlık alanım futbol ama rolling açtıgımda gidip yine basket oynuyorum aq
Ben hiç roll açmadım forumda hep basket oynuyorum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,495
12,596
113
Katılmıyorum ben sana. Ben rolling açıncada futbol oynuyorum, basketin hızına yetişemiyorum, yaşlıyım ben

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Herkes ceyrek bahsi aliyor o dan yatiyor, ms daha guvenli

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,927
3,803
113
Basket sakin mülayim adamın işi. Ben çok kafam güzelse oynarım

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Lan futbol alınca herkes kızıyor uzun suruyır dıye dağıtım gec oluyor dıye adama dıklenıyolar
5 Tane isim var sadece rolling kovalıyor cebinden daha 1 tl rolling açmamış sadece bu rolling takibi meslek edinmiş ve sürekli hadi nerde kaldı 1. adım 2.adım çeyrek oyna hadi kuponu at böyle böyle darlıyorlar en son birinin götüne bacağımı akciğerine değene kadar sokacam az kaldı kurulmuşum zaten

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,276
22,253
113
5 Tane isim var sadece rolling kovalıyor cebinden daha 1 tl rolling açmamış sadece bu rolling takibi meslek edinmiş ve sürekli hadi nerde kaldı 1. adım 2.adım çeyrek oyna hadi kuponu at böyle böyle darlıyorlar en son birinin götüne bacağımı akciğerine değene kadar sokacam az kaldı kurulmuşum zaten
Bende sürekli futbol acıyorum alıskanlık 😀 umrumda değil

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Lan futbol alınca herkes kızıyor uzun suruyır dıye dağıtım gec oluyor dıye adama dıklenıyolar
baba millet manyak millete kalırsa iş yandık zaten, hiç umrum olmaz valla gerekirse roll u yarıda bırakırım uyurum, uyanınca sakin kafa devam ederim. Amaç millete şov yapmak değil parayla oynanıyor bu oyun 100 lirada olsa kaybetmemek lazım