Mesai başladı gene@Northe dm at bana
Mesai başladı gene@Northe dm at bana
Hoşgeldin reisİyi akşamlar beyler bol kazanclar
Nefes alıyoruz kankam şükür diyelim 😂 sen nasilsinİyi aksamlar reis, aksamin guzel olsun nasilsin
Son 1-2 hafta herkesin kötü geçti galiba agaHoşgeldin reis
Sağlık olsun gerisi hallolur bir sekilde yawNefes alıyoruz kankam şükür diyelim 😂 sen nasilsin
Son 6-7 ay, ama benim zamanlar geliyo sezona bi başlıyımSon 1-2 hafta herkesin kötü geçti galiba aga
Su KCEX gece bonus tanimlarsa cozecem ben senin isiniSon 6-7 ay, ama benim zamanlar geliyo sezona bi başlıyım
Kanka benim işi çözebilmen için kcex ile ortak olmamız lazımSu KCEX gece bonus tanimlarsa cozecem ben senin isini
İyi akşamlarİyi akşamlar beyler bol kazanclar
Eywahhh 😅Kanka benim işi çözebilmen için kcex ile ortak olmamız lazım
O yüzden sen kendi kendine 100x kaldır 50x indir falan 🤣 umut tacirliği yapma 🤣Eywahhh 😅
Umut tacirligi degil olum biz sozumuzun eri adamiz cekim yaparsak yarisi senin dedik, bizde neyse o yalan dumen zirt pirt yokO yüzden sen kendi kendine 100x kaldır 50x indir falan 🤣 umut tacirliği yapma 🤣
Olum çekim yok işte 🤣Umut tacirligi degil olum biz sozumuzun eri adamiz cekim yaparsak yarisi senin dedik, bizde neyse o yalan dumen zirt pirt yok
Kolu kaptırdın yanı gecmıs olsunUmut tacirligi degil olum biz sozumuzun eri adamiz cekim yaparsak yarisi senin dedik, bizde neyse o yalan dumen zirt pirt yok
La denedik likid olduk ben napiyim, anlamadigim seyler ama ilk girdigimde yanlislikla 1 girmemis olsam ozaman guzel koyardik, neyse dur bakalim gece bonus atarlarsa deneriz yine😅Olum çekim yok işte 🤣
Ooo bitti mi cukkalar
Varmiydi...Ooo bitti mi cukkalar![]()
Saygılar abi bir çay koyalım