- 11,671
- 6,966
- 113
Hiç bilmiom kanka rulet e mi girem mac mi yapiyimMin çekim var mi ki
Hiç bilmiom kanka rulet e mi girem mac mi yapiyimMin çekim var mi ki
Rulete gir 250 yap çık başka yerden sporla devam edersin benceHiç bilmiom kanka rulet e mi girem mac mi yapiyim
Crayzi ye girdim kanka da atmadi ak sifirRulete gir 250 yap çık başka yerden sporla devam edersin bence
Sağlık olsun canlıya yazdım bende bakalım ne bahane ureteceklerCrayzi ye girdim kanka da atmadi ak sifir
Hakanım ödül alamaamış diğer taraftan üzüldümCrayzi ye girdim kanka da atmadi ak sifir
O zaman buraya gelmesi yakındır kankaHakanım ödül alamaamış diğer taraftan üzüldüm
Kanka orda takıl kazan sonra buraya gel dağıtkankalar bu konu bize uğursuz geliyor diyorum, kazanamıyoruz cidden mk gelin 2 gün winnersta takılalım bak herşey güzel olacak 🤣
Hakan’a mı kuruldunuz la çift roll mü takip etti 🤣Hakanım ödül alamaamış diğer taraftan üzüldüm
Roll actiran yokki kazanalım reis, acinca hakkını veriyoruz yoksa biliyorsun😅Kanka orda takıl kazan sonra buraya gel dağıt
Kiymet bil bak seni winners grubuna etiketledim birden talihin acildi🤣Hakan’a mı kuruldunuz la çift roll mü takip etti 🤣
Nasıl açıldı acabaKiymet bil bak seni winners grubuna etiketledim birden talihin acildi🤣
Roll sponsoru buldun arkasi gelir ordan iste herseyi devletten beklemeyin karsimm🤣Nasıl açıldı acaba
Nerden buldum olum, roll takip edip ödül aldığımı diyorsan 200₺ ödül aldım bi işim var ona attımRoll sponsoru buldun arkasi gelir ordan iste herseyi devletten beklemeyin karsimm🤣
Yanlış yapmışsın katlaman lazimdi once sonra isini halletmen lazimdi🤣, saka saka bence en guzelini yapmisin kankaNerden buldum olum, roll takip edip ödül aldığımı diyorsan 200₺ ödül aldım bi işim var ona attım
Hazırlanın beyler@Northe dm at bana
Su kartına su yüklicem amk 4 gündür 1800₺ yapamadıkYanlış yapmışsın katlaman lazimdi once sonra isini halletmen lazimdi🤣, saka saka bence en guzelini yapmisin kanka
İyi aksamlar reis, aksamin guzel olsun nasilsinİyi akşamlar beyler bol kazanclar
Hücum@Northe dm at bana