- 2,270
- 1,451
- 113
Hangi lig bu
Hangi lig bu
Ben hiç yemedim nasıl bir duygu .dHayir ferdi tehlikeli sularda suan farkinda degil, ben yonetime bildirmeye baslarsam ikimizde 20 gun ban yeriz🤣
İspanyaHangi lig bu
Bunu ben göze alabilirim ama ferdiye cok zarar yazar üzülmesin sonra yani😅Hayir ferdi tehlikeli sularda suan farkinda degil, ben yonetime bildirmeye baslarsam ikimizde 20 gun ban yeriz🤣
Teşekkürler dostum dikkat edeceğimİyi forumlar ferdii
Raporlar da seni görüyorum
Dikkat edelim Lütfen.
Gelir bu gelmese bana bırakİspanya
Free pick verilir iskocumİspanya
La borclu gibi gormus kendini biz şakasina takiliyoz belki ciddiye almistir adami zorlamis olmayalimUla sabahtan beri herkes bırı rol actırsın dıye beklıyor tam actırcaklar saol dıyonuz 😀😀
Ne kadar kibarsın sen öyle ponçikTeşekkürler dostum dikkat edeceğim
Bugün Perşembe mahocum daha 2saat 30 dakka varTeşekkürler dostum dikkat edeceğim
Ulan Ferdi eşek bile aynı kuyuya iki kez düşmüyor sen aynı konu üzerinden 7.hesabını açmak üzeresin 😅Teşekkürler dostum dikkat edeceğim
Dm den gaspUlan Ferdi eşek bile aynı kuyuya iki kez düşmüyor sen aynı konu üzerinden 7.hesabını açmak üzeresin 😅
Ferdiciğim sola dönerken sağ sinyal verıyorsan ondan raporluyorlardır yoksa hepsi iyi çocuklarŞakasına sponsor muhabbeti yapıyoruz benim gibi sinyal atanları ben bildirmiyorum büyük ihtimalle beni bildiriyorsunuz Allah sizi ıslah etsin
Maalesef 2-3 kişiyi yoksaydim en ufak küfürde cinsellikte bile rapor atacağımFerdiciğim sola dönerken sağ sinyal verıyorsan ondan raporluyorlardır yoksa hepsi iyi çocuklar
Cinselik derken 🤣Maalesef 2-3 kişiyi yoksaydim en ufak küfürde cinsellikte bile rapor atacağım
Ben seni bildirmiyorum, ay sonu gıda çarşısına gelicem, o zaman Karabağlar belediyesinin önünde buluşalımMaalesef 2-3 kişiyi yoksaydim en ufak küfürde cinsellikte bile rapor atacağım