- 48,743

- 53,285

- 113

2 sininde 2019 dan alacağımız var yarın görüşelim bunu 🤣Birşey rica edebilirim tr hesaplarım boşaldı bugün ferdi dosta bir roll yaparsan telefi ederim yarın üzüldüm agaya birde @butragueno ya borcum var yarın halledelim inşallah
2 sininde 2019 dan alacağımız var yarın görüşelim bunu 🤣Birşey rica edebilirim tr hesaplarım boşaldı bugün ferdi dosta bir roll yaparsan telefi ederim yarın üzüldüm agaya birde @butragueno ya borcum var yarın halledelim inşallah
Pardon aga hiç konusu bile geçmesin birdaha 🤣🤣 bilmiyordum2 sininde 2019 dan alacağımız var yarın görüşelim bunu 🤣
Ferdiden alacağı olmayan bi shellac reis kaldı galiba zaten 😅2 sininde 2019 dan alacağımız var yarın görüşelim bunu 🤣
Maho iyidir bana parmak atmaz öder eli bollasinca beklerizFerdiden alacağı olmayan bi shellac reis kaldı galiba zaten 😅
Ben yapayım sen bilmiyon oynamayı benceHerneyse hesapta 300 varmış kendim Roll yapayım kazanacağım için 2 sine Roll yaptırım dost
Allah razı olsun dostum teşekkürlerMaho iyidir bana parmak atmaz öder eli bollasinca bekleriz
Burdayım ağabeyFerdiye noldu la napti yine aw🤣
Est dost ne borcu yaptirmis kadar oldun sagolBirşey rica edebilirim tr hesaplarım boşaldı bugün ferdi dosta bir roll yaparsan telefi ederim yarın üzüldüm agaya birde @butragueno ya borcum var yarın halledelim inşallah
Ula sabahtan beri herkes bırı rol actırsın dıye beklıyor tam actırcaklar saol dıyonuz 😀😀Est dost ne borcu yaptirmis kadar oldun sagol
Kısaltarak dahi argo kullanmayalım dostFerdiye noldu la napti yine 🤣
Hayırlı gecelerin olsun dostum hayırlı cumalarKısaltarak dahi argo kullanmayalım dost
LÜTFEN.
Kendi paranla istediğin kararı verirsin dost tabikide en doğal hakkinBen yapayım sen bilmiyon oynamayı bence
Payfix mi atıyoruzKendi paranla istediğin kararı verirsin dost tabikide en doğal hakkin
İyi forumlar ferdiiHayırlı gecelerin olsun dostum hayırlı cumalar
BıngooFerdi doğru söyle kizmayacam kanka, yonetimemi bildirdin? Shellac reis normalde bu kisaltmalara cok sey etmezdi😅