- 48,743
- 53,285
- 113
İşin makarası üzüldüm dost ama kasa varsa ciddi ciddi 2.3 adım yapalımPara lafı geçmesin konuda izleniyoruz🤫🤫
İşin makarası üzüldüm dost ama kasa varsa ciddi ciddi 2.3 adım yapalımPara lafı geçmesin konuda izleniyoruz🤫🤫
Heryerde dillendirme caliyle calistigini joecimTabi dost hatta arttırıyorum ilk gol orkun 2ci gol kerem attı bile demişim gol bahsinde şaşkınım
@Novasky bende kullanıyorum Colombia yenimi Atacan bize🤣Alırken evet
Mantıklı cevapAlırken evet
Reıs sen hafıften yol al dıbını sıyırıcak nova bakıyenın@Novasky bende kullanıyorum Colombia yenimi Atacan bize🤣
Sen ben Allah dışında kimse bilmez dost aramızdaHeryerde dillendirme caliyle calistigini joecim
Düşünmen yeterli çok kazandık senden bugün böyle olsun daimond elit platinium plus agaİşin makarası üzüldüm dost ama kasa varsa ciddi ciddi 2.3 adım yapalım
Helal joecim bak Suatim gene arazi bil bakalm neden araziSen ben Allah dışında kimse bilmez dost aramızda
Ben rahat edemem dost sen etsende vereyim 2 maç 🤣Düşünmen yeterli çok kazandık seneden bugün böyle olsun daimond elit platinium plus aga
@butragueno suvatım şurda dur usluca bak yanlış anlıyoruz sonraHelal joecim bak Suatim gene arazi bil bakalm neden arazi
2 dk once mesaj var ak puhahaHelal joecim bak Suatim gene arazi bil bakalm neden arazi
Birşey rica edebilirim tr hesaplarım boşaldı bugün ferdi dosta bir roll yaparsan telefi ederim yarın üzüldüm agaya birde @butragueno ya borcum var yarın halledelim inşallahİşin makarası üzüldüm dost ama kasa varsa ciddi ciddi 2.3 adım yapalım
Sinyal modunu açmış neden olacakHelal joecim bak Suatim gene arazi bil bakalm neden arazi
Dost sayende @ferdikadıoğlu kendini şeyinden bağlayıp asmış zaten asılarak ölmek hayaliydi yarın cumadan sonra cenaze namazını kılcaz sende gelBirşey rica edebilirim tr hesaplarım boşaldı bugün ferdi dosta bir roll yaparsan telefi ederim yarın üzüldüm agaya birde @butragueno ya borcum var yarın halledelim inşallah
Dostum benim için sıkıntı yok kaybın içinde çok üzüldüm geçmiş olsunBirşey rica edebilirim tr hesaplarım boşaldı bugün ferdi dosta bir roll yaparsan telefi ederim yarın üzüldüm agaya birde @butragueno ya borcum var yarın halledelim inşallah
İftar helvası varmıDost sayende @ferdikadıoğlu kendini şeyinden bağlayıp asmış zaten asılarak ölmek hayaliydi yarın cumadan sonra cenaze namazını kılcaz sende gel