- 48,743
- 53,285
- 113
Reel diyorum metincim sanalda demiyorumBancı basımısın
Reel diyorum metincim sanalda demiyorumBancı basımısın
Bu gorselı gördüm actım baktım tek kale türkiyeİy 2.5
Macar 1.5 vs vs gidiyor böyle
Siz taşıyıcı filmindeki o kel adam değilmisin ustaMetincim sen benim ne iş yaptığımı biliyormusun Reelde canım kardeşim benim
Anladım dost telafi edelim cripto kullaniyonmuİy 2.5
Macar 1.5 vs vs gidiyor böyle
E devlet şifreni ver bakımReel diyorum metincim sanalda demiyorum
EvetAnladım dost telafi edelim cripto kullaniyonmu
Dikkatli izliyorsun filmleri tebriklerSiz taşıyıcı filmindeki o kel adam değilmisin usta
Size hayranız ustam parlayan bi aktörsünüz bizim içinDikkatli izliyorsun filmleri tebrikler
Tabiki agaAnladım dost telafi edelim cripto kullaniyonmu
Bence bakman senin açından iyi olmaz metincimE devlet şifreni ver bakım
Teşekkürler çok kibarsiniz umarım birgün medellin gelirsiniz sizi kaldırmak pardon agirlamak isterimSize hayranız ustam parlayan bi aktörsünüz bizim için
Çok tehlikeli çokBence bakman senin açından iyi olmaz metincim
Gızemlı gızemlı konuşuyor bu para bulmuş beylerBence bakman senin açından iyi olmaz metincim
Kaldırmak indirmek bi tek 31 rakamına mahsustur hocam lütfenTeşekkürler çok kibarsiniz umarım birgün medellin gelirsiniz sizi kaldırmak pardon agirlamak isterim
Cripto kullaniyormusun metincimGızemlı gızemlı konuşuyor bu para bulmuş beyler
Haberimiz olurdu sanmamGızemlı gızemlı konuşuyor bu para bulmuş beyler
Helal Joe bu konuşma Türkiye 2.5 üst almış adam konuşmasıKaldırmak indirmek bi tek 31 rakamına mahsustur hocam lütfen
Para lafı geçmesin konuda izleniyoruz🤫🤫Gızemlı gızemlı konuşuyor bu para bulmuş beyler
Alırken evetCripto kullaniyormusun metincim
Tabi dost hatta arttırıyorum ilk gol orkun 2ci gol kerem attı bile demişim gol bahsinde şaşkınımHelal Joe bu konuşma Türkiye 2.5 üst almış adam konuşması