- 2,270
- 1,451
- 113
Adam havladı 😅Ortalık karşıcak şimdi 😅
Adam havladı 😅Ortalık karşıcak şimdi 😅
Benimle nereye uğraşıyo olum o 🤣 büyük sırrı var bendeOrtalık karşıcak şimdi 😅
Banlatmakmi istiyorsun adamı meto kendim için demiyorum o bozumcu biz TEFECİYİZ 🤣@SİEMPLE GANADOR musterı var
Lan kanka puşt modunu açmışsın bak herkese salça oluyon vururuz seni djsjcjsjOnlarda oynamiyom ben la sahte mi
Sahte aq 5 bet yokOnlarda oynamiyom ben la sahte mi
Bu kadar mı acılıyo
pardon ya ne paramı pokus ismi, mk okadar cok uygulama kullanıyoz ki isimleride karışıyor artık manyak ettiler bizimobil ödeme diyorsan, param diye bir uygulama var o kabul ediyor dost, ordan sanal kart açıp kartla siteye atabiliyosun
Lan yuh AwBu kadar mı acılıyo
Büyük sır ne olabilir çok merak ettim şimdi biraz meraklıyımdır da benBenimle nereye uğraşıyo olum o 🤣 büyük sırrı var bende
Bunun dişleri değerse sıkıntı yaratır metinim boşverBu kadar mı acılıyo
5k altını bozma zaten sen bızana kadar türkiye maçı biterLa sorduk sadece birgün THY birgün HACİ MURO
Makarna suzerızBunun dişleri değerse sıkıntı yaratır metinim boşver
Seviyor dandik siteleri adamin 1 numarali sitesi tarafbet puahhhaSahte aq 5 bet yok
Taraf ve tipo kerhane sitesidirSeviyor dandik siteleri adamin 1 numarali sitesi tarafbet puahhha
Konuşturma şimdi beni 🤣Ne abaza adamlarsınız
He ya sorma aw favori sitem taraf diyor beni çok sikti ama vazgeçemiyorum diyor shshshSeviyor dandik siteleri adamin 1 numarali sitesi tarafbet puahhha
Ben kendim için demiyon ya arkadaş sordu ondan bilen varmı dedim yoksa forumda 20 k kadar isteyipte alacağımız adam çok dost biliyon5k altını bozma zaten sen bızana kadar türkiye maçı biter