- 22,450
- 23,112
- 113
Biliyorum biliyorum bilmez miyimBen kendim için demiyon ya arkadaş sordu ondan bilen varmı dedim yoksa forumda 20 k kadar isteyipte alacağımız adam çok dost biliyon
Biliyorum biliyorum bilmez miyimBen kendim için demiyon ya arkadaş sordu ondan bilen varmı dedim yoksa forumda 20 k kadar isteyipte alacağımız adam çok dost biliyon
@SİEMPLE GANADOR bozuyo ama ödeme yokBen kendim için demiyon ya arkadaş sordu ondan bilen varmı dedim yoksa forumda 20 k kadar isteyipte alacağımız adam çok dost biliyon
Sakın! sürekli konusunu açacaksan hesabımı sileceğimKonuşturma şimdi beni 🤣
Bak bu adam zengin olur ozaman 🤣@SİEMPLE GANADOR bozuyo ama ödeme yok
Tamam silSakın! sürekli konusunu açacaksan hesabımı sileceğim
20k al çıplak resim atarımBen kendim için demiyon ya arkadaş sordu ondan bilen varmı dedim yoksa forumda 20 k kadar isteyipte alacağımız adam çok dost biliyon
Siliyorum allaha emanet olunTamam sil
Oh beSiliyorum allaha emanet olun
Sen kimdin pardon puaha hee uganda macina üst alan cocuk puahhaLan kanka puşt modunu açmışsın bak herkese salça oluyon vururuz seni djsjcjsj
Adamsın3 kişiye 250 tl rol hız dm atan kazanır
Dilber napayim aw buruşuk muşamba olmustur o dost20k al çıplak resim atarım
Yanlış cevap 60 kere 1000x ve 15 kez gateste max alan çocukSen kimdin pardon puaha hee uganda macina üst alan cocuk puahha
Aga bu nasil bir sır ak puahhhaaTamam sil
Ben biliyorum istesen dm'den anlatayımAga bu nasil bir sır ak puahhhaa
Küstüm oynamıyom aqSen kimdin pardon puaha hee uganda macina üst alan cocuk puahha
Lo travesti sktim onu anlatacak utanıyor ben utanmıyorum amaAga bu nasil bir sır ak puahhhaa
Adam aliyor yav o da öyle işteYanlış cevap 60 kere 1000x ve 15 kez gateste max alan çocuk
Kanka şöyle söyleyeyim Urfa’da aynı gün vururlar bunu gerisi bende kalsın şimdilik ödülümü atmazsa konu açıcam ama artık yeterAga bu nasil bir sır ak puahhhaa
Mesele sadce travesti olması değil aq aahahaLo travesti sktim onu anlatacak utanıyor ben utanmıyorum ama