ferdiyi arıyor gözlerimAğlıyorum
ferdiyi arıyor gözlerimAğlıyorum
Aga senin bu profili görünce hasta olsam ayaklanıyorum yeminle tedbirli olmaya davet ediyor beni🤩🤩 bakışlarınAğlıyorum
heeee birde ordan ceza yersin aklın başına gelir aw 🤣Papara hesabımı satcam simdi sinirden 🤣
Konuyu saptırma aga ortamı yesillendirmek istiyorumOslo da yasayipta ödemeli diyenide gördük ya tarak yedik![]()
Satsana banaPapara hesabımı satcam simdi sinirden 🤣
İlkyari 1.5 üst genel Türkiye maçi başKonuyu saptırma aga ortamı yesillendirmek istiyorum
Paran mi var fakirSatsana bana
Aynen bir de komisyoncu koyalım araya ak 🤣Satsana bana
Butra kankim gelmiş ya sinyali çaktı hemen arkamdanParan mi var fakir
Ben onun satın almasından ziyade araya girip başkasına satacak gibi yorumladım dost 🤣Paran mi var fakir
En son sana caktiricam o olacak burda var erkek severlerButra kankim gelmiş ya sinyali çaktı hemen arkamdan
Kalbi temiz insan nasılda belli oluyor aminiyumBen onun satın almasından ziyade araya girip başkasına satacak gibi yorumladım dost 🤣
Araya bile giremz onu araya alirlar en fazlaBen onun satın almasından ziyade araya girip başkasına satacak gibi yorumladım dost 🤣
Bu nasıl üslup SuatimEn son sana caktiricam o olacak burda var erkek severler
Bu konunun Kurtlarının hepsinin arası ayaz ile bozuk kanka seni hiç ederler 🤣Kalbi temiz insan nasılda belli oluyor aminiyum
1-1İlkyari 1.5 üst genel Türkiye maçi baş
Türkiye ev 2.5 üstŞöyle böyle 5 k ya çıkardım kasayı tekrar evet öneriler 3/5 kişi rollenir agalar