- 18,515
- 16,838
- 113
Uyumuştur olm Çin de saat belki gece 3Oyun hesabini satmaya calisiyom bizim cinli uyumus heralde aw🤣 daha cevap vermedi, satarsam herkese mrlbranin firindan boyoz 😅
Uyumuştur olm Çin de saat belki gece 3Oyun hesabini satmaya calisiyom bizim cinli uyumus heralde aw🤣 daha cevap vermedi, satarsam herkese mrlbranin firindan boyoz 😅
Özür dılerımİçti yeminle
Ben onerdigimi soylersem önlem alırlar 🤣🤣Lâ nıye oynanmasın sen ne onercektın
Bakalım yazdik tg den donus bekliyoruzUyumuştur olm Çin de saat belki gece 3
İçer dost he odedimi öder orası ayrı hangi siteydiİçti yeminle
Biraz gergin misinÖnerilen bütün oyunlar düşman götüne amk adam çevrim oyunu istiyor biri gates biri wild wikd diyor şaka mısınız hıç slot oynamadınız mu taşak mı geçiyorsunuz
Big bass bonanza cevirseydi bari onda cok scater düşüyor 😅Önerilen bütün oyunlar düşman götüne amk adam çevrim oyunu istiyor biri gates biri wild wikd diyor şaka mısınız hıç slot oynamadınız mu taşak mı geçiyorsunuz
AşıırıBiraz gergin misin
Al birde burdan yakBig bass bonanza cevirseydi bari onda cok scater düşüyor 😅
SebepAşıırı
Sorunlarım var
Bu Nasıl üslup dostum 42 dakka 100 betten Gates CezasıÖnerilen bütün oyunlar düşman götüne amk adam çevrim oyunu istiyor biri gates biri wild wikd diyor şaka mısınız hıç slot oynamadınız mu taşak mı geçiyorsunuz
Fenerbahçe 1.5 ustÖnerilen bütün oyunlar düşman götüne amk adam çevrim oyunu istiyor biri gates biri wild wikd diyor şaka mısınız hıç slot oynamadınız mu taşak mı geçiyorsunuz
Yap o zaman hadiRool için çok hazır ve istekliyim 🤪
Estağfurullah aga HERZAMAN başımıza gelen senlik değil yaniÖzür dılerım
Gates ise kesin tekrarlamamBu Nasıl üslup dostum 42 dakka 100 betten Gates Cezası
Gelince umarım tekrarlamassin
İskorpit aga hangi oyun dediğinBu Nasıl üslup dostum 42 dakka 100 betten Gates Cezası
Gelince umarım tekrarlamassin