- 1,537
- 1,045
- 113
Allah hayirlarinizi kabul buyursun kaldı mı koli kutuyada fitizramazan erzak kolisi
Allah hayirlarinizi kabul buyursun kaldı mı koli kutuyada fitizramazan erzak kolisi
Bahaneler bitmesSabah dedik 🤣
Mümkün değilOoooo sen şu Norveç’de yaşayıp beklemede konusu açıp dağıtım yapmayan arkadaş değil misin ben mi karıştırdım 🤣
Sen yanlış anladın dağıtmıyoruz, varsa topluyoruz biz de koparacak adam arıyorduk sen de sağ ayakla girdin konuya bereketli adamsın vesselamAllah hayirlarinizi kabul buyursun kaldı mı koli kutuyada fitiz
Eyvallah aga istahınız varsa yaparız birazdan birseylerSen yanlış anladın dağıtmıyoruz, varsa topluyoruz konuya biz de koparacak adam arıyorduk sen de sağ ayakla girdin bereketli adamsın vesselam
canın sağolsun reis ama benim sana bir garezim ya da kırgınlığım yok yani, hatta yorumlarını görüyorum bazen gülme emojisi atasım geliyor, benden uzak dur dedin diye atmıyorum 😅Aga beni yoran insanlardan uzak durmaya calisiyorum en sson rollün içine 10 paragraf yazi yazinca uzak durmak daha iyi dedim![]()
Benden uzak dur mu dedi fksjdkdkmsmzmdkemmsmdnsmamcanın sağolsun reis ama benim sana bir garezim ya da kırgınlığım yok yani, hatta yorumlarını görüyorum bazen gülme emojisi atasım geliyor, benden uzak dur dedin diye atmıyorum 😅
Sence burdaki adamlarin iştahi yok mu puajhahaEyvallah aga istahınız varsa yaparız birazdan birseyler
İştahınız varsa ne demek az önce burada ferdi diye bir çocuk vardı onu pişirip yedik o denliEyvallah aga istahınız varsa yaparız birazdan birseyler
Hangi adamlarınSence burdaki adamlarin iştahi yok mu puajhaha
yok tam olarak öyle demedi kanka onu ben götümden element uydurdum 🤣 mesafeli olalım dediydi 😅Benden uzak dur mu dedi fksjdkdkmsmzmdkemmsmdnsmam
Say o adamları% 💯 katılıyorum, 3 5 tane adam var gerisine 10 kere jest yapsan dönüp bir kere nasılsın diye sormaz, 2 saat sonra 250 daha atarmısın kanka der
Boşver yapış bugün 23.59 da maaşı yatacak onunyok tam olarak öyle demedi kanka onu ben götümden element uydurdum 🤣 mesafeli olalım dediydi 😅
Tmm aga şöyle yapalim bana ne demek istiyosan acik acik de bundan sonra en son olay imalı laflardan dolayi oldu diye hatirliyom bu şekilde yeni bir sayfa acabiliriz puahhahcanın sağolsun reis ama benim sana bir garezim ya da kırgınlığım yok yani, hatta yorumlarını görüyorum bazen gülme emojisi atasım geliyor, benden uzak dur dedin diye atmıyorum 😅
Hakan mı? oysa yapmadı ben bilerek takip ettim. Azılı düşmanım olurDün birine roll yap dedik yaptimi yapmadimi göçemi gitti adam bilmiyorum 😁
Sen bir daha NBA bahsi oynama dediTmm aga şöyle yapalim bana ne demek istiyosan acik acik de bundan sonra en son olay imalı laflardan dolayi oldu diye hatirliyom bu şekilde yeni bir sayfa acabiliriz puahhah
@Barrios yaniyor misal puahhaHangi adamların
Dost genelde öyle, boncuklu tabanca ile atm de teyze gasp eden ekip çoğu kaçmıştırDün birine roll yap dedik yaptimi yapmadimi göçemi gitti adam bilmiyorum 😁
Yok la o degil takilmam ben öyle şeylereSen bir daha NBA bahsi oynama dedi