- 21,754
- 14,975
- 113
Naber lan Mustafa he nabiyon lan@DESTURSUZ @Fterim1905 konu kapanmış gelin burda kavga edin
Naber lan Mustafa he nabiyon lan@DESTURSUZ @Fterim1905 konu kapanmış gelin burda kavga edin
Lan kime diyom@DESTURSUZ @Fterim1905 konu kapanmış gelin burda kavga edin
İftardan sonra alırımpopcorn veriyim mi ferdi 🤣
O aç karnını doyurma derdinde şuan ferdicim. Bide ev satıp kumara basmak falan dio lavuk@DESTURSUZ @Fterim1905 konu kapanmış gelin burda kavga edin
İyidir dostum senden naberNaber lan Mustafa he nabiyon lan
Mustom yya😁😁İyidir dostum senden naber
ulan sevab pointinide kasıyorsun bir yandan mk helal olsun 😅İftardan sonra alırım
@Fterim1905 hocam burdan devam edebilirsin canım hocamm röportajaAğırbaşlılığınızı koruyun Beyler
Nerdesin @joafelixmrlbra nın roll dan geleni 3 kişiye dağıttıydım, joefelix 2 gündür roll açacak daha açmadı mk, valla bu forumda bir daha birisi roll parası isteyip açmazsa sövecem mk
Bana ban yedirmeye çalışıyor da bilmio ki ben küfür etmem@Fterim1905 hocam burdan devam edebilirsin canım hocamm röportaja
100/100 bölüştünüz mü terimNerdesin @joafelix
Arabistanoooooo hocam benimBana ban yedirmeye çalışıyor da bilmio ki ben küfür etmem
Diyecektim harcamadiysan şu destursuza 2 poğaça al midesi ensesine yapıştı100/100 bölüştünüz mü terim![]()
Allah aşkına iftara güllaç alacağım yalvarıyorum borcunu ödeBana ban yedirmeye çalışıyor da bilmio ki ben küfür etmem
Bugün şekerpare yap evde boşverAllah aşkına iftara güllaç alacağım yalvarıyorum borcunu öde
evi satıp etkinliğe katılan arkadaşımız mı bu 🤣Diyecektim harcamadiysan şu destursuza 2 poğaça al midesi ensesine yapıştı
Konuda bile olmayan birine roll açtırman saçmaydı kankamrlbra nın roll dan geleni 3 kişiye dağıttıydım, joefelix 2 gündür roll açacak daha açmadı mk, valla bu forumda bir daha birisi roll parası isteyip açmazsa sövecem mk
Yolsuz adama kurnazlık sorulur mu,Bide 100/100 bolustunuz mu diye sormuş mesela 10 lirayı 2 kişiye bölüp nasıl kişi başı 10 alacaz :d