- 11,757
- 7,249
- 113
Havalar buz gibi oldu yineBir günde birisi iyi haber versin şu forumda aw
Havalar buz gibi oldu yineBir günde birisi iyi haber versin şu forumda aw
dünden önceki gün milwakie beni yakmasa, o gün 10 kişiye roll açtırırdım 😅 uyandığım andan itibaren 2 gündür sövüyorum milwakieye 🤣Bir günde birisi iyi haber versin şu forumda aw
Sorun değil 10 kişi yerine 2 kişiye açtır bu durumdadünden önceki gün milwakie beni yakmasa, o gün 10 kişiye roll açtırırdım 😅 uyandığım andan itibaren 2 gündür sövüyorum milwakieye 🤣
Knk suan bende sıfırım 🤣Sorun değil 10 kişi yerine 2 kişiye açtır bu durumda
Nasil iyi haber verelim bizimkisi şanssızlık seviyesini geçti başka bişey 1-0ken 5.5 alt girdim 37de 2-0 45+da 3-0 50 de 4 55te 5-0 63te ev 5-1 bizim kupon yatıyor ve sonrasında 30dk gol yok. Ncaa ligi basket oynadık normalde süreyi kullanan takımlar dk da 2 takımdan 5 sayı çıkmayan ligde 36.5 alt demişim 1dk kala adamlar 31 oldu sonrasında ev 3lük dep 3lük ev 3lük dep 3lük 37de bittiBir günde birisi iyi haber versin şu forumda aw
50₺ ile 10 kişiye nasıl rol açtorcan 🤣ben hep 50 tl lik alıyorum 🤣
yok güne 300 ile başlıyorum hep reis, gece sonunda kaybedersemde koymuyor cok o yüzden ama milwakiee cidden koydu yaw, o kupon gelseydi bir kaç ödememi halledip bir süre elimi sürmeyecektim, ahhhh elim kırılaydıda yazmayaydım el salvador baskete oynuyordum lan dedim miktir et düzgün bilindik birşeye oynuyalım, milwakie yazdık 🤣 el salvadora oynasam tamamdı benim iş 😅50₺ ile 10 kişiye nasıl rol açtorcan 🤣
Kaç. K veriyordu benim haberim yokyok güne 300 ile başlıyorum hep reis, gece sonunda kaybedersemde koymuyor cok o yüzden ama milwakiee cidden koydu yaw, o kupon gelseydi bir kaç ödememi halledip bir süre elimi sürmeyecektim, ahhhh elim kırılaydıda yazmayaydım el salvador baskete oynuyordum lan dedim miktir et düzgün bilindik birşeye oynuyalım, milwakie yazdık 🤣 el salvadora oynasam tamamdı benim iş 😅
9k kusur birşey vercekti, bi 5 6k kadar acil ödemem vardı onu halledecektim ne güzel bi müddet elimi sürmem meditasyon yaparım diyordum olmadı 🤣Kaç. K veriyordu benim haberim yok
100 lira kaybettikBiri 20 k kaybettim biri 50k kaybettim diyor 50k kaybetmedeb gelin amk sıra sende @egehandro sen kaç kaybetti
Bunlar azmis ben 90 k kaybettim 2 k dan 90 çıkıp 0 düştük 😂Biri 20 k kaybettim biri 50k kaybettim diyor 50k kaybetmedeb gelin amk sıra sende @egehandro sen kaç kaybetti
Ben kârdayım oynamadımBiri 20 k kaybettim biri 50k kaybettim diyor 50k kaybetmedeb gelin amk sıra sende @egehandro sen kaç kaybetti
popcorn veriyim mi ferdi 🤣@DESTURSUZ @Fterim1905 konu kapanmış gelin burda kavga edin
Mustoo nabiyon lan@DESTURSUZ @Fterim1905 konu kapanmış gelin burda kavga edin