- 28,831
- 15,630
- 113
Bilgileri sana atayım sen oynaKanka bonusu vs al uğraşırız ilk 50$ yüklüyor kârı çekiyorsun işte
Bilgileri sana atayım sen oynaKanka bonusu vs al uğraşırız ilk 50$ yüklüyor kârı çekiyorsun işte
indir kanka kimlik dogruluyosun 30 dolar veriyo, email doğrula onun ustune 20 dolarda ordan veriyor 50 dolar oluyori ama 1 gün falan suruyo doğrulama süreciİndiriyim mi
Kanka ip vs diyor bu uygulama sen takıl ben girip çıkacağın yeri söylerim ama çok da güvenme yani kelin ilacı olsa kendi başına sürer, bi ev bi araba bıraktım ben bu kaldıraç olayınaBilgileri sana atayım sen oyna
şans işi bu yaw kaldıraç giriyoz zaten slot gibi birşey aw 🤣Kanka ip vs diyor bu uygulama sen takıl ben girip çıkacağın yeri söylerim ama çok da güvenme yani kelin ilacı olsa kendi başına sürer, bi ev bi araba bıraktım ben bu kaldıraç olayına
Değil işte kanka her çizginin bir anlamı var grafiği çözmek lazımşans işi bu yaw kaldıraç giriyoz zaten slot gibi birşey aw 🤣
tüm doğrulamarı yap 130 dolar falan alıyodun herhalde değişmediyse twit paylaşımı bonusuda vardıOldum üye dogrulanjnxa bakarız kanka
Yok be abi ben takıldım biraz . Biraz geç veriyor sadece😅 iyi cocuk
5k temizmiştüm doğrulamarı yap 130 dolar falan alıyodun herhalde değişmediyse twit paylaşımı bonusuda vardı
Orada yanlışlıkla 1$ girmeseydin şu an dubaideydikAma varya bilmedigim bir meret, az elim alisik olsaydi sabahki 50 dolarla @egehandro ile beraber icinden gecerdik. Yanlislikla 1 dolar girdim mk🤣
Twitter yapmadım ona da bakayimtüm doğrulamarı yap 130 dolar falan alıyodun herhalde değişmediyse twit paylaşımı bonusuda vardı
bak duruyosaTwitter yapmadım ona da bakayim
Hayattaki şansımiz iste aw🤣Orada yanlışlıkla 1$ girmeseydin şu an dubaideydik
Kısmet kanka boşverHayattaki şansımiz iste aw🤣
60 tane oyunda spine girmiş Farm yaparak, hiç açmamış şimdi peşpeşe onu açacak@egehandro bonus hunt noluyor 😅😅😅
Yok ebesinin😅😅😅 bu arada farm noluyor 🤣🤣🤣 otomatiğe alıp bekliyor mu yoksa elle manuel mi takılıyor 🤣🤣🤣60 tane oyunda spine girmiş Farm yaparak, hiç açmamış şimdi peşpeşe onu açacak
farm satın alma yapmadan dümdüz çevirme işte otomatik elle fark etmezYok ebesinin😅😅😅 bu arada farm noluyor 🤣🤣🤣 otomatiğe alıp bekliyor mu yoksa elle manuel mi takılıyor 🤣🤣🤣