aldım 🤣Çabuk al geri
aldım 🤣Çabuk al geri
Kanka buraya işlem açıyorsan telefondan her saniye takip etcenyetişemedim aw maça bakıyorum 21.7 ye sattım 🤣
KANKA YALVARIRIM FOTOĞRAG AT YA 🤣aldım 🤣
Kanka dur maçı felan boş ver biraz egeyi dinlealdım 🤣
Herkes çok hızlı değişiyo şu an patlamış bile olabilirKanka dur maçı felan boş ver biraz egeyi dinle
GittiHerkes çok hızlı değişiyo şu an patlamış bile olabilir
Sana yazar bu 🤣 130.50 de çekilseydin tertemiz 35$ paramız vardı 🤣likid olduk aw 🤣
Haydaaaa güzel parayduSana yazar bu 🤣 130.50 de çekilseydin tertemiz 35$ paramız vardı 🤣
Hangi uygulama kankaneyse öğrendim biraz elim alıştı 2 gün sonra 100 dolar bonus tanımlasınlar egeyle içinden geçeriz biz bunun 🤣
Piyasaya bağlı kanka bugün tam para kazanılacak gün 🤣neyse öğrendim biraz elim alıştı 2 gün sonra 100 dolar bonus tanımlasınlar egeyle içinden geçeriz biz bunun 🤣
Kanka hangi uygulama şöyle kayıt olayım sen oyna istersenPiyasaya bağlı kanka bugün tam para kazanılacak gün 🤣
kanka uygulamaya geç düşüyor tahminim bende max 26 doları gördü, baktım sonradan dusmeye basladı 21.7 de sattım. 😅Sana yazar bu 🤣 130.50 de çekilseydin tertemiz 35$ paramız vardı 🤣
KcexKanka hangi uygulama şöyle kayıt olayım sen oyna istersen
İndiriyim mi
132 gördü olm 🤣 hiç dokunmasaydın 50-60$ gelirdikanka uygulamaya geç düşüyor tahminim bende max 26 doları gördü, baktım sonradan dusmeye basladı 21.7 de sattım. 😅
Kanka bonusu vs al uğraşırız ilk 50$ yüklüyor kârı çekiyorsun işteİndiriyim mi