- 34,512
- 18,565
- 113
Noldu senin cripto
Noldu senin cripto
Likid anlamiyom o islerden knk, 2 gün sonra 100 dolar daha bonus yatcakmis onu tekrar deneriz😅Noldu senin cripto
Uramasa alt diyen vardır belki
Battı mi yaniLikid anlamiyom o islerden knk, 2 gün sonra 100 dolar daha bonus yatcakmis onu tekrar deneriz😅
Şuan egeyi şikayet etme hakkın var türkiye Cumhuriyetinde yatirim tavsiyesi çok ağır suçLikid anlamiyom o islerden knk, 2 gün sonra 100 dolar daha bonus yatcakmis onu tekrar deneriz😅
Evet liq sıfırlandır demek işteBattı mi yani
46 numara ayaği var bence iki kere düşünüp hafife almayınŞuan egeyi şikayet etme hakkın var türkiye Cumhuriyetinde yatirim tavsiyesi çok ağır suç
Bana ayağını attı wpden 39 numara46 numara ayaği var bence iki kere düşünüp hafife almayın
Uralmash maçı ilk yarı 77 alt bitmez mi
Dkskkdkdkskkd ben söylemedim ki olum kendisi seçti ben onun seçtiğini takip ettimŞuan egeyi şikayet etme hakkın var türkiye Cumhuriyetinde yatirim tavsiyesi çok ağır suç
Evet kesinlikleEge yüzünden mi paramız sıfırladı doğru mu anladım
Kaba taslak bir hesaplama yaptım bize 42.55 $ borcu var. Tanıdık tefeci yönlendiriyorum kendisineEvet kesinlikle
salih parma perm açını -5,5 ev yapEvet kesinlikle
5k alırımsalih parma perm açını -5,5 ev yap![]()
40 dolar anlaşalımKaba taslak bir hesaplama yaptım bize 42.55 $ borcu var. Tanıdık tefeci yönlendiriyorum kendisine