http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
bu KCEX mi ne bana 50 dolar bonus tanımlamış, bunu nasıl katlarız var mı taktik :D @egehandro sana güveniyorum 😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Usdt short kaldıraç aç 50x
kanka birşeyler açıp kapadım kendimcede bakiye hep aynı gösteriyor ben anlamadım mk 😅 bonus tutarını cekemiyomusuz zatende bonustan kar elde edersen onu cekebiliyomusun, satış baremini nasıl belilicez ya da direkt short acıp bekliyomusun sadece kendimi satıyor

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
kanka birşeyler açıp kapadım kendimcede bakiye hep aynı gösteriyor ben anlamadım mk 😅 bonus tutarını cekemiyomusuz zatende bonustan kar elde edersen onu cekebiliyomusun, satış baremini nasıl belilicez ya da direkt short acıp bekliyomusun sadece kendimi satıyor
Kaldıraç açıyorsun işte, yeşil olduğu zaman kafana uyan kârı seç, likitide olursan zaten en fazla bonusun gider.
Ama dolara short açarsan akşama kadar çekersin bi 40-50$

• Beğen
Tepkiler: ngu

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,728
29,798
113
Bak şimdi o parayı önce vadelı kısmına atıcaksın sonra bıtcoıne gel shor aç yukardan 125x çak hayatını kurtar

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Screenshot_2025-03-19-16-12-18-39_8112801f4486495d9f91d9e6e80c068a.jpg

Allah affetsin 50x le eos a short girdim🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
@egehandro kanka bunu satarken nasil yapcaz simdi kendi otomatik mi sonuclancak biz mi satiyoz😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Kapat diyorsun kanka işlemi direkt, onun kapanmasını beklersen 5 yıl da sürebilir
tamamdır hadi gazamız mübarek olsun kankam kazala bi 100 e falan katlanırsa bi 50 dolarda sana jestimizi yaparız adamsın